TRON Legacy Motoru Gerçek Oldu

Florida lı ‘Parker Brothers Chopper’ firması 10 tane özel yapım, yola çıkmaya hazır Tron Light Cycle görünümlü motor yaptı.

$55,000 fiyatla satışa sunulan araçlar el yapımı çelik kafese, fiberglas gövdeye, Suzuki TLR1000 modelinin V-twin güç ünitesine sahip.

Video için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• tron-540x301.jpg
    tron-540x301.jpg
    9.9 KB · Görüntüleme: 16,990
baya ilgi çekici bir makina olmuş ama erkekler için bu makinayı kullanmak sorun olabilir

+yaptık oldu...
- eee şimdi?
+heeeç... müzeye kaldıracaz işte... Yaptık oldu ama :)
- !!!??

Mersin İl Temsilcisi
manevrsı oldukça zayıf,yorucu, para tuzağı..

Yok arkadaş geleceğin araçları bana göre değil. (tasarım olarak) :)

ikinci kişi nereye biniyor ::blusssh:::blusssh:::blusssh:

Fiilm de bunun olayı belli adam atlıyor havada caat motor olusuyor yani tipi falan değil park sorunu sıfır lazım oldu mu cat emrine amade bird e cıkardığı cızgiye carpan arkadan carpmıs gibi trafikte cezai işlem görüyor yani 8/8 kusurlu :)

gidin ya böyle motormu olur kadınlara özel seri demeleri lazımdı aslında

aynı eski fotoğraf makinalarının içine takılan filmlere benziyor :mrgreen:

Mobilete yatar gibi yatacan verdiğin parayla zevk alacan bu ne lan :)))

Bir seyi kotulerken kendi kendimize sormak lazim

Biz bunu yapabiliyormuyuz?

Bu insanlar bu motoru yaparken alip kimse binsin yada evinden isine gitsin diye degil. Firmanin tasarim ve uretim gucunu gostermek icin yaptilar bu motosikleti.

55.000 USD verecek insanlar bu tasarima ve yapilan iscilige saygi duyduklarindan verecek.

Malesefki Turkiyede halen yer almamis bir mantelite var. Oda tasarim bir hic tir. Onemli olan ver kalibi biz seri imalat yapalim. Bir firma seri imalat motosiklet uretmesin Turkiyenin %99 o motoru almaya yanasmaz.

Halbuki asil tasarlayamayan bir hic tir.

Ben cidden saygi duydum. Adamlar motoru film setinden cikarip yola cikarmislar. Bu filmin hayrani iseniz o motorun degeri sizin icin kat kat fazladir.

O koca govdenin kompozit kalibini yapmak ve o tekerlekleri oturtmak cidden siki bir muhendislik isi.

Daha iyisini yapana kadar saygi duymamiz gerekiyor.Kotuleyerek bir sey elde edemeyiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar