Trol başlıklarda bugün 2 BMW ye bindim

Motosikleti
cbf 150
Evet yanlış okumadınız sevgili Romalılar, sen şişko GSci yakın gözlüğünü boşuna takma doğru okudun. O troller trolü BMWden iblis görmüşçesine kaçan Kamyoncu MEmo haftasonu BMWlerin hepsini denedi.

Şaşırdınız dimi,denemem sanıyordunuz ama düşmanın üstüne binmem gerekitiğini biliyordum.

Sırasıyla 1300gs,900gs,900gs adv,800gs ve r12 motorlarına bindim. Binmez olaydım.

Öncelikle R1300 Gs olayını bir kapatalım. Motor dışardan tıpkı hormonlu scooterlara benzemiş. Çok fazla yumuşak hatlara sahip eski isviçre çakısı hali gitmiş geriye çelimsiz tarzan rıfkı gibi birşey kalmış. Çok üzülüyorum bunu hava için alacak Doktorlara mühendislere ve baba parası yemiş mütahit çocuklarına çünkü bu motor onlara istedikleri heybeti veremiyecek.

Motorun üstüne bindiğimde scooter gibi çok rahat ayagım yere değdi ve kokpitte aynı maxi scooter gibi sürüsüne berabet nevaleyle doluydu hiçbirine dokunmadım tabi. Sanırım BMW fazla düğme siparişi vermiş o yüzden herşeye bir düğme koymuş hatta ön cam düğmesi bile var indi çıktı yapıyor oynaması epey keyif verdi ama eminim garanti bitiminden sonra ilk bozulucak olan elektornik servo motoru bu parçadadır.

Neyse motoru çalıştırmaya yeltendim, refleksif olarak sol elim debrija gitti ana oda ne debriyaj yok tıpkı benim vespa scooter gibi. Ulan dedim motordan pat diye indim. Yanlış motora mı biniyorum diye. Vallada villada gs 1300dü bu. hani gagası falan biraz kısalmış ama Gs yazmışlar Dana gözü gibi. Neyse elemana sordum bu nedir böyle Honda civic gibi otomatikmi? Dedi abi bunlar böyle çok rahat basıyon gidiyor manual mod var istersen otomatik. Dedim çek otomatiğe bir görelim nevaleyi.

Neyse başladım sürmeye, ulan ne rahat tıpkı vespa gts gibi, Fren gaz fren gaz. Kafamdaki olumsuzluklar bir anda olumluya dönmeye başladı ama ben GAY değilim sonuçta elimle birşeyleri sıkmak kavramak istiyordum ama sıkamıyordum. O tekerlekle oynamaya başladım bende. bir aşa bir yukarı sağa sola. eeper fonsiyonel birşeydi.

Neyse bir 35km kullandıktan sonra telefonum çaldı abi motoru çaldınmı getir millet deneyecek dediler. Getirdim. Normalde 20km götümün ağrıması için yeterlidir herhangibir motorda. Bunda ağrımadı. Rahat süspansiyonları vardı hemide otomatik. Gene garantiden sonra bozulucak ilk parça diyebiliriz.

Motor genel anlamda anlının teriyle halal para kazanmış mütahit çocukları için uygun bir fiyatta alınırmı alınır. Uzun yıllarda kullanılır ben bile alabilirim.

Gelelim diğer cibilliyetsizlere, hepsini bir geçiceğim çünkü 1300gsden sonra ne tadı var ne tuzu var zaten berbatta motorları var dikiş makinası gibi sesi olan motoru napim? ama rahatlardı, dengeliydiler 1300gs den daha hafifler haliyle ama birşey eksikti bunlarda. belkide ucuzlar diye sevmedim param çok.

Son olarak r12i denedim, buna aşık oldum diyebilirim. Titreşimmi var, sele rahatsızlıgımı var, havadarmı havadar. Ne kadar rahatsız edici şey varsa var. Bir tanede bundan almaya karar kıldım nasolsa para bol :)

siz ne düşünüyorsunuz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

BMW R 1300 GS'nin utanç verici arıza serisi​

BMW'nin en önemli modeli olan ve en çok satan R 1300 GS, "başlangıç sorunları", kalite kusurları ve hatta resmi geri çağırmalarla defalarca manşetlere çıktı. MOTORRAD –ön- ara bakiye çiziyor.

BMW R 1300 GS'nin lanetli, şanssız -veya tam olarak geliştirilmemiş- olduğu anlaşılıyor. Bu dramda maliyet baskısı ve kar maksimizasyonu da rol oynamış olabilir. Çok tehlikeli marş rölesiyle başladı, bağlantı çubuğu cıvataları ve çantaların sabitleme kayışlarıyla devam etti ve ardından görünüşe göre su geçirmez olmayan gidon anahtarları geldi. R 1300 GS'deki frenler şu anda arızalı veya sızdırıyor. İşte utanç verici talihsizlikler dizisinin şu ana kadarki kronolojisi:

1.) Marş rölesi ile ilgili sorunlar​

Yeni BMW R 1300 GS'nin teslimatlarının başlamasından kısa bir süre sonra, Kasım 2023'ten itibaren arızalı veya hasarlı marş röleleri ve bunlara nüfuz eden nem nedeniyle izole yangın tehlikesi oluşturan kazalar yaşandı: marş motorunun aniden dönmesi, duman oluşumu, yangın. Tek etkili önlem, aküyü mümkün olduğunca çabuk çıkarmaktı.

gerisini okuyamıyorum, paralı :)

BMW 1300GS alacak adam gidip CRF1100ADV alsın da motor nasıl oluyormuş görsün. Ahhhhhhh ahhh ne guzell motor.
Şeytan diyor nasdaq da ki hisselerinin yuzde 15 ini sat, çek altına bir tane..

Neyse, şimdilik gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kamoyoncu kafayı bmw ile bozdun ha. Yürü git başka motorlarla uğraş.

Motosikleti
cbf 150
İşte paran olmadıgı içn haberin geri kalanını okuyamamışsın. Ordaki diyorki BMW bu sorunların farkında oldugu içni motora birde SOS tuşu koymuş. Bu taşa basınca en yakın gözlemecide bekleyen BMW yol yardım aracı gelip motorunuzu kurtarır.

Africa Twin ne ya gözünü seveyim

Motosikleti
K 1600 GTL
Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Keşke birde GTL deneseydin onunla ilgili düşüncelerini merak ediyorum gerçekten. Yılların Hayabusacısına ne hissettirecek acaba????

Motosikleti
cbf 150
Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Keşke birde GTL deneseydin onunla ilgili düşüncelerini merak ediyorum gerçekten. Yılların Hayabusacısına ne hissettirecek acaba????
Gardaş biz ona çok evel bindik, Elektirikli motorun steroid almış hali gibi. Ne titreşim var ne rüüzgar var. viraja kendi kendine giriyor çıkıyor. Ben anlarım bundan? Motorculukla alakası yok. Amma velakin eski k1200 yada rt1100 olsa hemen alırım. Onlar mükemmeldir.

Motosikleti
K 1600 GTL
Gardaş biz ona çok evel bindik, Elektirikli motorun steroid almış hali gibi. Ne titreşim var ne rüüzgar var. viraja kendi kendine giriyor çıkıyor. Ben anlarım bundan? Motorculukla alakası yok. Amma velakin eski k1200 yada rt1100 olsa hemen alırım. Onlar mükemmeldir.
Tatlı su motorcularına uygun diyorsun yani.... Elektirikli motorun steroid almış hali biraz acımasız olmuş yahu, 6 silindirin gürültüsü yeter...

Motosikleti
cbf 150
Tatlı su motorcularına uygun diyorsun yani.... Elektirikli motorun steroid almış hali biraz acımasız olmuş yahu, 6 silindirin gürültüsü yeter...
Kardaş o motorun egzos sesini duyabilmek için önce muziğin sesini kısacaklar sonrada kafadaki scuhubert kaskı çıkaracaklar yoksa duyamazlar. R12 daha gürültülüğ bir egzosa sahip ondan.

Motosikleti
K 1600 GTL

BMW R 1300 GS'nin utanç verici arıza serisi​

BMW'nin en önemli modeli olan ve en çok satan R 1300 GS, "başlangıç sorunları", kalite kusurları ve hatta resmi geri çağırmalarla defalarca manşetlere çıktı. MOTORRAD –ön- ara bakiye çiziyor.

BMW R 1300 GS'nin lanetli, şanssız -veya tam olarak geliştirilmemiş- olduğu anlaşılıyor. Bu dramda maliyet baskısı ve kar maksimizasyonu da rol oynamış olabilir. Çok tehlikeli marş rölesiyle başladı, bağlantı çubuğu cıvataları ve çantaların sabitleme kayışlarıyla devam etti ve ardından görünüşe göre su geçirmez olmayan gidon anahtarları geldi. R 1300 GS'deki frenler şu anda arızalı veya sızdırıyor. İşte utanç verici talihsizlikler dizisinin şu ana kadarki kronolojisi:

1.) Marş rölesi ile ilgili sorunlar​

Yeni BMW R 1300 GS'nin teslimatlarının başlamasından kısa bir süre sonra, Kasım 2023'ten itibaren arızalı veya hasarlı marş röleleri ve bunlara nüfuz eden nem nedeniyle izole yangın tehlikesi oluşturan kazalar yaşandı: marş motorunun aniden dönmesi, duman oluşumu, yangın. Tek etkili önlem, aküyü mümkün olduğunca çabuk çıkarmaktı.

gerisini okuyamıyorum, paralı :)

BMW 1300GS alacak adam gidip CRF1100ADV alsın da motor nasıl oluyormuş görsün. Ahhhhhhh ahhh ne guzell motor.
Şeytan diyor nasdaq da ki hisselerinin yuzde 15 ini sat, çek altına bir tane..

Neyse, şimdilik gerek yok

Bu arada kamoyoncu kafayı bmw ile bozdun ha. Yürü git başka motorlarla uğraş.
CRF ye milyonun üzerinde para vermek senin gibi ekonomik okur yazarlığı olan birine pek yakışmadı bence. En son Nuri test etti izlemişsindir....

Kardaş o motorun egzos sesini duyabilmek için önce muziğin sesini kısacaklar sonrada kafadaki scuhubert kaskı çıkaracaklar yoksa duyamazlar. R12 daha gürültülüğ bir egzosa sahip ondan.
Ben dediklerine ek kulaklık taktığım halde duyuyorum zalımın sesini... ;)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Yemin ediyorum, tek kişilik dev kadro. Taklitlerinden sakınınız. Sadece bizim forumda.

CRF ye milyonun üzerinde para vermek senin gibi ekonomik okur yazarlığı olan birine pek yakışmadı bence. En son Nuri test etti izlemişsindir....

Ben dediklerine ek kulaklık taktığım halde duyuyorum zalımın sesini... ;)

sen soyleyince izledim şimdi.
Nuri bokunu çıkarmış sanki biraz :d

Yutuburlar hep makinaları ovuyolar,eleştirmiyorla rfalan deniliyor ya, bunu dikkate almış ama abartmış biraz :)
Super tenere gibi kaybolup gider guncelleme almassa dediği makina 2024 yılında GS ten sonra en çok satan adv., yakıt konusu da son derece abartılı bir yorum.

5500 devir de 112 nm max tork veren bir makina bu. Ducati V2 8300 devirde 92 nm tork verebiliyor mesela.
Bu kadar düşük devirde yuksek tork verirken rakiplerinden yuksek yakıyor demesi bana mantıklı gelmiyor. Boyle bir eleştiriye de daha önce duymadım.

Hak verebileceğim iki konu ekran gerçekten bu kadar geç açılıyorsa harbi boktan. Acaba açılmasını beklemeden yürüsek ne olur ?
İkinci konu fiyat, evet tuzlu.

Motosikleti
cbf 150
sen soyleyince izledim şimdi.
Nuri bokunu çıkarmış sanki biraz :d

Yutuburlar hep makinaları ovuyolar,eleştirmiyorla rfalan deniliyor ya, bunu dikkate almış ama abartmış biraz :)
Super tenere gibi kaybolup gider guncelleme almassa dediği makina 2024 yılında GS ten sonra en çok satan adv., yakıt konusu da son derece abartılı bir yorum.

5500 devir de 112 nm max tork veren bir makina bu. Ducati V2 8300 devirde 92 nm tork verebiliyor mesela.
Bu kadar düşük devirde yuksek tork verirken rakiplerinden yuksek yakıyor demesi bana mantıklı gelmiyor. Boyle bir eleştiriye de daha önce duymadım.

Hak verebileceğim iki konu ekran gerçekten bu kadar geç açılıyorsa harbi boktan. Acaba açılmasını beklemeden yürüsek ne olur ?
İkinci konu fiyat, evet tuzlu.
gözünü sevim youtuberlar ne anlar, motoru veren firmalar bunlara tayt giyip öyle yorumlayacaksınız deseler tayt giyerler. Gerçekler bende ben geçrek yorumcuyum

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Son bi kaç gündeki başlıklara bakalım;

-Motorumu yoksa üzerindekini mi seçerdiniz :D
-Altın Elbiseli adam 1000rr'da Toprak razgatlıoğlu vfr 800'de maçı hangisi alırdı :)

Tabiki rahmetlinin adının geçtiği yerde, kamyoncu kalitesi var.

kam
Yemin ediyorum, tek kişilik dev kadro. Taklitlerinden sakınınız. Sadece bizim forumda.
kamyoncu mu dev kadro ?

yaa her 3 gunde bir gs soyle gs boyle.
hala dandik gozleme esprileri.

vasat.

akrapovic ile bu kamyoncu aynıysa durum çok daha vahim.

akrep bildiğin leş yav.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Tabiki rahmetlinin adının geçtiği yerde, kamyoncu kalitesi var.
Kamyoncu bey trollük peşinde. Diğer primat ciddi ciddi açıyor daha acı tarafı bu. Diğer konular için daha detaylı örneklendirme yapacaktım ama konu sahibine hakaret etmeden örneklendiremedim. O yüzden örnek vermiyorum. Kusura bakmasın.

Foruma kayıt olurken iq testi şart olsa...

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
kam

kamyoncu mu dev kadro ?

yaa her 3 gunde bir gs soyle gs boyle.
hala dandik gozleme esprileri.

vasat.

akrapovic ile bu kamyoncu aynıysa durum çok daha vahim.

akrep bildiğin leş yav.
Adama malzeme verdinizde dalga geçmedi mi? Biz ciyesçiler schubert kasklarımız rukka ve klim takımlarımızla ortamda aristokrasi timsali takılıyoruz. İngiliz yargıçlar gibi kasılıyoruz. Bi peruğumuz eksik.

Adama malzeme verdinizde dalga geçmedi mi? Biz ciyesçiler schubert kasklarımız rukka ve klim takımlarımızla ortamda aristokrasi timsali takılıyoruz. İngiliz yargıçlar gibi kasılıyoruz. Bi peruğumuz eksik.
Rahmetli Barkın iyi adamdı ama biraz apaçiydi, kendiside kabul ederdi bunu gerçi. O yuzden GS cilerle uğraşırdı, bunu izleyen genç cocuklar işte boyle gözleme gözleme diye dolaşıyorlar.

Zengin adam tabiki herseyin en iyisini alacak, napsın venom dizlik mi taksın ?

Motosikleti
cbf 150
Benim kitlem sadece zenginler ama racingci zengiler. Boş beleş doktor mühendis pilot tayfası değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar