Hevesinizi kırmak istemem ama orası İngiltere. Türkiye satış fiyatı 28.750 €. Türkiyede yanlış hatırlamıyorsam 5 veya 6 tane satılmıştı. Şu anda tek satılık 2. el var oda 2006 model 37.000 Tl fiyat biçmiş.
Nacizane fikrim bu motosikletin kıyaslanacağı motosiklet harley değildir. Olsa olsa Vmax olur, güç ve tasarım olarak
İşte o yüzden Vmax diyoruz ya![]()
Triumph 2294cc 320kg 139hp 147Nm
Vmax 1700cc 309kg 197Hp 167Nm
Hatta Vmax daha sakat bir motosiklet bu anlamda Triumph dan, o beygir ve o tork seviyeleri benim diyen motosiklet kullanıcısının kontrol edebileceği şeyler değil.
Arkadasim o figurleri nereden aldin?
Dogrusu
Triumph 2294cc 367kg 146bhp 224Nm
Vmax 1679cc 309kg 166bhp 166Nm
Arti bu rakamlar standart makine icin ve Rocket pek cok ulkede legal olarak satilabilmesi icin ECU'su cok kistlanmis sekilde piyasaya suruluyor. Zaten top surat'in 220km olmasi kisitlamalari yeterince acikliyor
Benimkine PC5 takip limiterleri cikarttikdan sonra sadece 3 tane 1.2PSI E-ram ile (Induction booster)
Triumph 2294cc 367kg 205bhp 280Nm 300km limited
Motoru 2600cc bore yaptikdan sonra ise
Triumph 2600cc 367kg 240bhp 310Nm 300km limited
TTS-ROTREX takinca +400bhp oluyor
http://www.rotrexsuperchargers.co.uk/Rotrex/pages/products/bikes/rocket3/prod_rocket3_st2.html
Umarim yardimci olabilmisimdir.
Bu arada sakin V-Max begenmedigimi dusunmeyin, son derece sevdigim bir makine fakat kesinlikle Rocket ile performans bazinda olcusemez ama zevk meselesi derseniz kisiye gore degisir.
Burada bir kac kiside v-max var. Kismet olursa Drag'de birkac video yaparim![]()
ınıgılız malı olmasına ragmen ıngılterede bıle fazla yok al bı yamaha v*max bak ısıne arkanada bakma en kral motoru da otturursun
Yurtdışı forumlarınada çok takılıyorum biz burada ninjamı döver samuraymı muhabbeti yapıyoruz yok filtre taktım 3 bg tanpad yapıştırdım 2 bg arttı gibi saçma muhabbetler adamlar orada pistte süspansiyon ayarı veya (seninde yaptığın gibi) ciddi modifikasyonlar ve sonuçlarını tartışıyorlar.
Türk motor severlerin bilinçlenmesi lazım seneler geçtikçe ama malesef halen yerimizde sayıyoruz. egzozun tüpünü değiştirmeyi en büyük modifiye sayıp ara gazlı marifet biliyoruz (vites geçişlerinde) gereklilik olarak kullanmak yerine.