Triumph Bonneville arıyorum

Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere Triumph Bonneville arıyorum, sizin ya da çevrenizden herhangi birinin varsa bana ulaşması önemle rica olunur .

Bonneville bulursan bana da haber verirsen sevinirim :) aylar önce sahibinden de vardı bir tane yok artık :(

Bonneville bulursan bana da haber verirsen sevinirim :) aylar önce sahibinden de vardı bir tane yok artık :(

Hocam doğrusunu söylemek gerekirse bulursam bi tane kimseye haber vermem sanırım =) Bütçeyi çok aşarsa söylerim ama ayıpsın ,yabancıya gitmesin :)

umarım bulursun usta çok tatlı motosiklet, bi fotograf cekiliriz biz de izin verirsen

Sahibinden com da triumph thunderbırd var. Baktınız mı ona?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-triumph-ingiliz-farkini-bilenlere-112557299/detay

Sahibinden com da triumph thunderbırd var. Baktınız mı ona?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-triumph-ingiliz-farkini-bilenlere-112557299/detay

Evet 1 tane thunderbird 1 tane de adventurer var onlar da çok güzel ama bonneville gibi değiller , triumph'un cruiser'a yakın modelleri onlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

Ahh ah bir alabilsek başkan nerde o günler..

v7'de güzel o da olsa muhteşem olur ama pek 2. eli yok gerçi bonneville nin de yok ama bakalım bir umut işte .

klasik boneville aradığını sandım ilk okuduğumda. Sattığım kişinin adını verecektim :) 1969 T120 idi (bonnie).istanbula gitti.
Thunderbird isterseniz (900cc 98 model) onu da kuşadasında bir ingiliz e satmıştım. bir ara sahibinden de ilanını gördüm ama sonra kayboldu.
1959 thunderbird 6T istemezsiniz kesin :D o da garajımda :)

selamlar herkese

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar