trike motorlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
İşlevsellik açısından değerlendirecek olusak hiçbir işe yaramazlar ne viraj dönülür ne insan taşınır ne de eşya.

Ama görsel açıdan çok güzel oldukları ortada.

Emek verenlre teşekkürler. ( canıım hayabusanın içine edilmiş olsada emek işde )

benim avatarımdaki motoru görmüşsündür buda bir trike türk markası hazeytürk vosvos motorlu yarı vosvos şasili bir alet 1500cc aslında clasik tosbağa motoru rektefeden geçmiş hali virajda başarılı herne kadar sağa sola yatıramasakta denge sağlam

hayabusanın arkasındaki tekerlekli sandalye dikkatimi çekti motorsiklet bir tutkudur cümlesini birdaha hatırlattı bana

Son düzenleme:
Bence Hayabusa'ya yakışmamış ama Silverwing'e koptum ya ne olmuş o öyle uzay mekiği gibi :queen:

bunlarda türk firması tarafından yapılmış trikeler benim avatardakinden yani:cat:

neye yarıyor bu? motosikletin avantajına sahip değil ama arabanın dezavantajına sahip işlevsiz bir melez..

bakınca benimde ilgimi cekmiyo bunlar cok merakediyorum kullanması nasıldır diye belki kullanımı zevklidir denemek lazım..
yinede 2 teker candır :)

bazıları iğrenç,böğrünç bazılarıda çok cici zevk meselesi tabi hayabusaya da hiç gitmemiş kaka olmuş emeğine sağlık teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
amanın ne güzel oyuncaklar ama 2 tekerin verdiği zevki veremezler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar