trfikten bunalan vitesli motorcular

arkadaşlar merak ediyorum...vitesli motor kullanıpta...bazen trafikte debriyaj-fren , metre metre giderken bunalıp ^^şu anda bir scooter'a olsaydı^^ dediğiniz oluyo mu ???

yok be kardeşim vitesli makinanın yerini hiç bi şey tutmaz bence zaten bi süre sonra alışıyon

Hayır olmuyor =) Çünkü öyle düşündüğün gibi şimdi debriyajı mı tutacaktım acaba gibi bir fikir olmuyor.
"Yürürken acaba sağ ayağımı mı öne atacaktım solu mu" gibi düşünmemen gibi herşey reflex haline geliyor zamanla... Hatta bunu ben söyleyebiliyorsam kısa bir zamanda demektir :p

pekı sende hıc sollamaya cıkınca vıteslı makınam olsada 4 ten 3 e cekıp yanından uzatıp bıde aragaz atıp gecsem dedıgın olmuyomu

scooter vs vitesli çekişmesi olacak bir topiğe benziyo bu ::pala::

sıkışık trafıkte tabi ki oluyor ammaaa, yola cıkınca her bi şii unutuluyor.ıkısınınde yerı ayrı , scooter diye hor görmeyelim lutfen :)

Bazen işe mootlra gidip geliyorum. Üsküdardan Mertere ve köprü trafiğinde Cbf 150 m ile zevk ala ala gidiyorum. Scooter hiç aramadım şimdiye kadar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkes rahat edebileceği, kullanmakta zorluk çekmeyeceği makineyi almıştır zaten..:cat:

ama scooter rahat oluyo vites bakımından ayrıca şehir içi antalyada 80 km yetiyo.:p

Tartışmaya gerek yok arkadaşlar.Buraya yazıyorum,parası olan kesinlikle ikisindende alır.Çünkü ikisininde yeri ayrı.Şahsen hem VARADERO'm hemde GP800'üm olsun isterim.O sebeple kırmayalım birbirimizi:).

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Arkadasın dediği gibi, sıkışık trafikte scooter aranıyor, ama açık yola çıkınca vitesle oynaşmak o sıkıntıyı unutturuyor :)

bağdat cad. gibi trafiklerde ewt oluyo, o debriyaj vites ilişkisinin zevki eziyete dönüşüyo, ama onun dışında sorun yok.

valla ben ikisinide dusunmuyorum.trafikte D de yolda sollama yaparken power da.Power kullanmıyorsam manuel de kullanıyorum..

küçük hacimli vitesli motosiklet biraz daha yorucu olabilir ama torklu bi makina kullanınca pek de vites küçültmeye gerek kalmıyo :) her viteste alıp götürüyo zaten alet :)

küçük hacimli vitesli motosiklet biraz daha yorucu olabilir ama torklu bi makina kullanınca pek de vites küçültmeye gerek kalmıyo :) her viteste alıp götürüyo zaten alet :)

Katılıyorum , benim makina Suzuki M800 sıkışık trafikte zaten birinci vitesi kullanmam iki ile çok rahat kalkıyor. aslında şehir dışında olduğumdan fazla sıkışık trafiğim de olmuyor

şehir içinde cc büyük olan scooterı tercih ederim başka rahat motor varmı sıkışık trafikte debriyaj feren adamda sıkmaktan ne el kalır ne kol kalır şehirdışında tabiki vitesli motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar