Trendyol Kuryeleri

Trendyol, kuryelerine mevsimlik mont vererek, kışın ortasında, soğukta, çalışmalarını beklemektedir. Ve bu mevsimlik mont karşılığı ücretlerinden 400,00TL kesinti yapmaktadır. Koskoca Trendyol, kuryelerine ücretsiz kışlık mont veremeyecek kadar aciz midir? Trendyol'dan yapılan her bir alışverişinizde, bir kurye soğuktan titremektedir. Şikayetvar.com sitesine müracaat etmenizi rica ediyorum.

gönül isterki iyi bir mont versinler fakat serbest piyasa koşullar belli. isteyen yapar isteyen yapmaz.

Motosikleti
D400
Ben 4 mevsim diye biliyorum o montları, emin misiniz?

Açıkçası iş yerlerinin %90 ı işe başlayan kişiye verilen ekipman ve kıyafetin parasını keser. Montu cantayı alıp ertesi gün işi bıraktıgında onların parasının peşinde koşmak istemez.

Benzer bir sıkıntı da işi bırakırken mont ve cantanın parasını istediklerinde olumsuz cevap aldıklarında oluyor, eşyayı size süreli kiralamadıkları sattıkları için geri almamaları da gayet normal.

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Trendyol, kuryelerine mevsimlik mont vererek, kışın ortasında, soğukta, çalışmalarını beklemektedir. Ve bu mevsimlik mont karşılığı ücretlerinden 400,00TL kesinti yapmaktadır. Koskoca Trendyol, kuryelerine ücretsiz kışlık mont veremeyecek kadar aciz midir? Trendyol'dan yapılan her bir alışverişinizde, bir kurye soğuktan titremektedir. Şikayetvar.com sitesine müracaat etmenizi rica ediyorum.

Bu montu almak zorunlu mu? Kendi montunuzu giyebiliyor musunuz?

valla montu v.s bilmem ama kuryelik ile hatta motosiklet ile alakası olmayan binlere kişi bile ,bu işi yapıyor yapmaya çalışıyor ,yağmur çamur, kar kış lan memleket ne hale gelmiş ,nasıl bir devlet yönetimi var, her şehre 3.5 fabrika açılsa ,insanlar adam gibi çalışsa ,yok birilerine köle işçi olacağız ya ,ben olmam arkadaş, olana da bir şey diyemiyorum ,malum geçim de lazım ,bu soğuklarda insan gençse anlamıyor ama 40,50 yaşından sonra başlar her tarafın da romatizma yazık bu millete

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Birde özellikle yağmurlu havalarda dikkat edin trendyol getir istegelsin vs gibi firmalardan hep indirim vb mesajlar gelir. Ulan kendi payını düşünüyorsun tamam da bir de kuryenin canını düşün. Geçenlerde bir yağmur yağdı ben arabayla eve bir an önce gitme derdindeyim. Baktım kurye arkadaş ayaklarını kaldırmıs zor zekat gitmeye çalısıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hangi çalışan değer görüyor ki bu ülkede ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben bu arkadaşlarla ne zaman kırmızı ışıkta denk gelsem hal hatır sorup kazasız belasız sürmelerini diliyorum. Adamlar da alışmamışlar, ilk başta irkilip sonra muhabbete başlıyorlar. Aslında 400 TL kesilen mont kışlık da olsa cacık, ne soğuktan korur ne kazadan bence. Soğuğu neopren yelekle ucuz yollu kesmek mümkün ama koruma işi sıkıntılı.

Sömürü sistemi olduğu sürece iyileşme beklemek anlamsız. "Beğenmiyorsan çık senin yerinde olmak isteyen binlerce kişi var" çalışma hayatında insanlar hakkı olanı isterken duyabileceğiniz en aşağı sözdür bence daha yazacak çok şey varda.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Zaten pandemi dönemi ve sonrası memleketin yarısı al satçı galerici, diğer yarısı kurye oldu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
images

O degilde ben trendyol kurucusu ve ceosuna asik oldum galiba

Fakat 650 milyon dolarlik sirketin bu tur kucuk hesaplar yapmasi yakismiyor Demet hn..

Aslında 400 TL kesilen mont kışlık da olsa cacık, ne soğuktan korur ne kazadan bence.

O montların kuryeleri sıcaktan, soğuktan veya kazadan koruması için verildiğini/itelendiğini sanmıyorum.
Bütün mesele marka imajını vatandaşa ve kuryeye yerleştirmektir.

Yağmur çamur olunca bende sipariş vermiyorum ama bundan trendyol go gibiler memnun değil.
Mahalle kebapcısından sipariş vermeyebilirsiniz ama trendyol go cular siparişlerinizi bekler

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9tsPGysGu2pZUipex82MFfeqUimjbQzl0SA&usqp=CAU

Fakat 650 milyon dolarlik sirketin bu tur kucuk hesaplar yapmasi yakismiyor Demet hn..

Demet şimdi senin yorumunu görüyormuş. Kimmiş bu yakışıklı ve vahşi erkek/yağız delüğanlı diye merakından geceleri uyku tutmaz hale geliyormuş. Sonra dedektif tutup adresini tespit ettiriyormuş. Gel zaman git zaman bir bahane ile tanışma faslı gerçekleşiyormuş. Daha sonra olaylar gelişiyormuş..

Onların verdiği saçma sapan montu giymek zorunluymuş. Şikayetvar.com'a yazdım, "personel sıkıntılarını yayınlamıyoruz" dediler. Trendyol un kendisine yazmaktan başka çözüm bulamadım.

kağıt üzerinde zorunlu tabi şikayet vs durumunda da işten atılabilirsiniz ama ben 3 ay yaptım bu 3 ay boyunca da kendi montumu kullandım üzgünüm ama boktan montlarını zorunda diye kullanmam. ki haberleri dahi olmuyor özel olarak biri gelip fotoğrafınızı çekip şikayet etmez ise. ne tişörtlerini ne montunu kullandım. sadece çantalarını kullandım. doğrusu budur veya değildir demiyorum şahsen sağlıklı bulmadım o montu. omuz, dirsek ve sırta bildiğin yumuşacık bir şey koymuşlar. kısaca belirteyim istedim doğruluğu tartışılır. yaptığım budur.

edit: tabi biraz gömdüm biraz da yaşadıklarımı anlatayım biraz da bilgi olsun düşünenlere. ben bu işe başlamıştım çünkü hem okulda son senem hem de ticaretle ilgileniyorum ek iş olarak da 24 saat paketiyle iş görebilirim dedim.
ne yalan söyleyeyim ilk ay her şey tıkırında gitse de sonraki 2 ay üç işi birden idare etmekte baya zorlandım. normalde 16 mı 20 mi ateşli saat doldurman gerekiyor sonraki 2 ay ben belki de 10 saat anca ateşli saat doldurdum. hatta 24 saat paketini 2. ayın ilk haftası 20 ikinci haftası 10. üçüncü haftası hiç çalışmadım.
4. haftası birkaç saat vs derken.
3. ay da bu şekil gitti ve son 3 haftası hiç mi hiç çalışmadım. 3. ayın tam sonunda beni aradılar.
berk bey işe gelmiyorsunuz problem mi var? dedim müsait olamadım. ne zaman müsait olursunuz dediler ona göre başlarsınız dediler.
sanmıyorum zaman ayıramıyorum dedim. aahh çok üzüldüm dediler kapattılar.

kısaca ateşli saati herkes zorundasınız dese de tolerans gösteriyorlar arka kapılar ardından paket sayınıza da keza.
aklıma gelenler bunlar. firmayı o konuda takdir ediyorum. normalde tabii ki bir iş aldıysan ve belli saat seçtiysen yapmak zorundasın yaptığım şeyi tasvip etmiyorum ancak toleranslarından dolayı takdir ediyorum.

edit2: yani şimdi tam olarak hesaplayınca çalışma sürem 2 ay bile etmiyor olabilir :cherry:

edit3: kısaca şuraya geliyorum bu işi düşünenler ha illah şu ateşli saatleri doldurayım akfasına girmesien gerek yok bence. 3-4 saat oynatabilirsiniz haftalık planınızı az çok tutturun daha doğrusu aylık zarar ettirmeyin kendinizi yeter.

Son düzenleme:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9tsPGysGu2pZUipex82MFfeqUimjbQzl0SA&usqp=CAU

Hırbocum o 650 milyon dolarlık şirketi yönetirken kimlerin üzerine basıldı kimlerin hakkı yendi düşünsene zaten şahıs şirketi kurularak çalışanın iş güvenliğini sağlama sorumluluğundan yırtıyorsun. En basiti sitede satılan aldığın ürünlere kötü yorum yap yayınlanmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar