Travis PASTRANA crashes

Arkadaslar bu videodaki tüm düşüşler freestyle motocross un duayeni olan travis pastranaya ait olmakta. Ve bu adamda onlarca kırık bulunmaktadır. Evdee denemeyin derler ama bence deneyim FMX ayrıbir zevk benimde buna benzer düşüşlerim oluyor ama zevkine deyiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=KvSoDklIsSs

evett travis pastrana yı ben ilk motora baslamadan once izlemistim babam enduro cu(lisanslı) her pazar tanıdık ailelerle toplanıp toprak motocross pistine giderkdik bu travis beni pis gaza getirdi ama allah sukur kan cekiyo parkurda hic kaza yapmadım :) 125 xt vardı cross onla(basladım) baya freestyle döndü ama sonra kurtardık baskelbolcu yuz ole bir yerimiz kırılsa allah korusun basketbol hayatimiz biter :) neyse Yazıda anlatmak istedigim gaza gelmeyin sakin olun :queen:

husqcu. Sakın gaza gelmeyin degil ben sürekli gaza gelip giderim motocross a yoksa nasıl superman ve supermanseatgrab yaparım

ya ben denemek istiyorum yaaa ama ne uygun motorum ne de param var:mrgreen:
ne maymun iştahlıyım ben yaa:queen:

boy

Travis, Freestyle kategorisinin piridir. Bende Freestle ile ilgili birkaç CD var. Superbike ve Supersport kategorisinden sonra en çok sevdiğim kategori Freestyle.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bunların hepsi Travis değildir herhalde, Hele freestyle yaparken düşüp beli dönen adam .:cyclopsan

Bunların hepsi aynı adam mı? Eğer aynı adamsa yaşıyor mu? Yaşıyorsa :sunny: ::sas:: ::huuuh:: ::eek:hmy:: ::xtongue: ::150:: ::156:: ::pokey:: ::exclaim: ::unsure:: ::stretche ::piloot:: ::deliir:: ::sas::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kayıpta suya düşenlere bayıldım ayıptır sölemesı motordan sonra ensevdım sey sudur,,iç iç kudur...işte öle bisey yawwww:p :p

Bu kazaların hepsini yapan travis... Yaşamakta ama fazla uzun sürmez. Şaka bir yana hastanede geçirdigi görüntülerde vardı bende içler acısı ama bence herşeye ragmen deger. Bir yarışmada 100000usd den başlayan rakamlar aldıgını ve senede birsürü yarışmaya katıldıgını düşünürsek bunun yanında aldıgı adrenalini de düşünürsek bence herşeye deger...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar