Tramerde hasar görünüyor, miktar görünmüyor

almayı düşündüğüm aracın tramer sorgusunu yaptığımda 2005 ve 2007 yıllarına ilişkin çarpma şeklinde kaydı var ama meblağ yazmıyor, daha sonra yaptığı kazalarda ise 3500, 275 ve 1100 liralık hasarları görünmekte....

bu araç konya nın 90 km uzağında ılgın denen bi yerde olduğu için konya gidip gösterme imkanım da yok...ilçe de göstereceğim yerlere de çok güvenemem açıkçası, adam konya da getiremiyor arabayı mesafe dolayısıyla

bu vesileyle otomatik jazz baktığımı da duyurayım satmayı düşünenler varsa ilgilenebilir...ES modelinin olması tercihimdir...2006 ve sonrası otomatik polo da olur...

kolay gelsin...

Bu kadar kaza yaptığını öğrenmiş olmana rağmen (benim anladığım kadarıyla 5 adet !!), ısrarla o aracı almayı istemene neden olan güdüyü merak ediyorum açıkçası :)

Bu kadar kaza yaptığını öğrenmiş olmana rağmen (benim anladığım kadarıyla 5 adet !!), ısrarla o aracı almayı istemene neden olan güdüyü merak ediyorum açıkçası :)

araçta sadece kaput ve çamurluk değişik...
sen araç alırken 250 ve 1000 liralık hasarları dikkate alırsın...benim için çok problem değil...sattığım araçta da bu şekildeydi..2005-2006 model araçlar için bu düzeyde hasarlar normaldir...sen alırken değişensiz, boyasız alabilirsin...herkesin tercihi farklı...

ek olarak acemi birisi kullanacaksa değişensiz boyasız araç alır mısın?

umarım merakın gitmiştir...

Türkiye'de aracın sahibiyle yapılan ilk telefon görüşmesinin ilk cümlesi genelde "Abi değişeni var mı, boya var mı?" dır. Arkadaş değişeni ve boyası olmayan aracı alır evine getirir. Sonra mesela yaz gelir, klimasını açar. Bir de bakar ki klima soğuk üflemiyor. Servise götürür, kompresör arızası, hoooppp 2.000 TL. Egzozdan mavi, gri, siyah ve renk skalasında ne kadar renk varsa o kadar farklı renkte duman çıkar, arabanın motorunun içine edilmiştir ama allahtan arabada değişen-boya yoktur.

Ben bu değişen parça-boya sarmalından eski aracımı haşırt diye çarpınca kurtuldum. Sağ ön çamurluk tamamen gitti. Çıkmacılardan bir çamurluk buldum, arabamın hasarlı çamurluğunu bizzat kendim söktüm, yeni çamurluğu bizzat kendim taktım ve arabayı boyaya verdim. Onu da yapardım ama üşendim açıkçası. O zaman anladımki bir arabanın çamurluğu hiçbirşeydir. Değişip değişmemesi de hakikaten birşey ifade etmez.

Bütün bu iyi niyetime rağmen, Tramer sorgusunda bu kadar kazaya karıştığını bildiğim bir araca da yaklaşmam. Benim görüşüm tabi.

Bu "boyasız" lafına en çok motorlarda gülüyorum. Adam naked motorunu satıyor mesela. Motorun zaten üç parçası var boyalı. Deposu birde arkada 2 parça plastik. Yaw kardeşim o parçalar boyansa ne olur boyanmasa ne olur. Gururla yazıyor boyasız diye.

Doğuş otomotivin dod diye sitesine bir bak istersen belki bulabilirsin orda aradığın modellerden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar