[trakya_mt] Bir Trakyalı Gözüyle Istanbul.. Teşekkürler Metehan ..

Tamerim aslında bizde böyle bir plan yapmıştık.. acıkcası.. Bazı arkadaşların Eminönüne gideceği tuttu.. illa ki eminönüde eminönü deyince.. şuana kadar bir sürü organizasyonda plandan dönmeyen ben,bu organizasyonda plandan dondum.. Aslını sorarsan cokta pişmanım keşke gelseydik dostum..

son pişmanlık fayda etmiyo özercim..... pişmanlık duymanada gerek yok olmak istediğiniz yerdeydiniz....

Biz sirkeciye gitmek istedik birkere :) Hem misafir biziz arkadaş onların gelmesi gerekirdi. Zaten saat geç olmuştu Özer. Senin zincir atmasaydı aslında biraz daha çok gezebilirdik.

Zaten İstanbul trafiğinde gezerken motordan hiç keyif almadım. Araçların arasından geçmeye çalışıyoruz. Bu kadar kalabalık memleketmi olur canım :) Birdaha gelirsem 2 olsun.

tekirdağa iftara gelicektik hava bozdu tanışamadık dediler istanbula geliyor trakya mt sevindim :p tanışacağız diye :cyclopsan yine olmadı bakalım kısmet ne zaman doslar başka sefere inş :cat: bu arada güzel gezmişiniz kazasız yollar :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
..

tekirdağa iftara gelicektik hava bozdu tanışamadık dediler istanbula geliyor trakya mt sevindim :p tanışacağız diye :cyclopsan yine olmadı bakalım kısmet ne zaman doslar başka sefere inş :cat: bu arada güzel gezmişiniz kazasız yollar :rendeer:

aynen katılıyorum abime :d nasılsa yeni artçısıyım yalakalık yapiim biraz :d artçılığın ilk görevi buymuş öyLe dediLer :p :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gene hortlamış finduk dalları.

Trakya.MT fotolar harika, gezi harika. keske takip etseydim forumu, B.Cekmece'de katilirdim ben de. gerci aletin bakimi gelmisti. serviste su an. ben de yagissiz bir haftasonu Tekirdag dusunuyorum. Avcilar, B.Duzu, B.Cekmece, Corlu dolaylarindan katilmak isteyen olursa super olur.

selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar