- Konu Yazar
Biz aslında en başından geleceğimizi söyledik.. zira Gelcendi gelmicendi... öyleydi böyleydi derken Perşembe Günü Yanı Bayramın son günü Geldi çattı..
Orhan ERkenciydi,SAbah 9 küsürlerde geçti benim dükkanın onundan kısa bi lafladıktan sonra bi kahvaltı edeyim dedi, Gitti... SAat 10.30 civarı Faruk kankam geldi..
Güzel bir Gün olacaktı bugün..
Aksamından konustuk görüştük.. Rumelihisarı falan dendi... Ama MEtehan Abi SAgolsun Beşiktaş sapağında karşılıcam sizi dedi.. Dİp not yola cıkmadan önce km 11753 gösteriyordu..
Her neyse Yollara koyulduk.. Orhan Ben Ve FAruk.. Yoldaydık ARtık.. Benim Bıcırın aksam takozlarını değiştirdik.fakat sabah orhanla tekeri oturtmaya calısırken gergi ayarlarını kaçırmışız.. el üzerinden yaptım ben kontrolde ettim ama ayarı tutturamamışız.. ilk 10 km içinde zincirim attı.. düzeltim ama bi ayar çektik.. biraz daha düzeldi.. devam ettik..
Faruk İLk Etapta knka gitmeyelim istersen falan dedi ama Sonradan Niyetimiz kati ve kesindi.. Devam ettik.. :cherry:
Çorluya Geldiğimizde Süleyman abi coktan kipanın önünde tayfayı toplamış,epey bi kalaba bekliyorlardı bizleri..
bu fotoda bizden
Bİliosunuz faruk yeni Baba Oldu
:cherry:
Hava Bir Güzel ki sormayın.. Semih Abi SÜleyman Abi Diğer Süleyman abi(yamahasülo) Turgay Abi , Diğer Abi
unuttum kusuruma bakma
Kalaba olunca böyle oluyor.. buluştuk...
Bİ foto daha
Yola cıktık.. durmadan 80 km gelmişiz haberimiz yok..
büyükçekmecede durduk."kanka istanbula gelmeden benzinlikte duralım mutlaka "DEyince faruk kankam durduk... Fırsat bu fırsat,baktım bende 105 km olmuş.. depomu fullledim .9 ytl 70 küsür kuruşluk benzin aldı benim coni.. 105 km de 2.98 lt benzin yakmış.. EgzozLArda Acık 
Eh Orhan ve Dİğer Abiyide çekmeden olmaz dimi :queen:
Mecidiyeköyü geçtikten sonra beşiktaş sapağında Metehan Ve mhyen karşılıyor bizi
Biraz Geç kalmışız.. Trafik o biçim.. Hemen ulus parkına Gidon çeviriyoruz
Adamlar Deniz Görmemiş sanki hayatında :mrgreen: Nereye Bakıonuz öyle :cherry: Durdugumuz yerde restorantın çatısıymış zaten.. bian çok korktum metehan abi ile ikimizi taşımıcak diye :mrgreen:
Bak Birader Şurası Bizimdi eskiden.... :cherry::cherry:
DEvamı Gelicek... Birazdan...
Yaptıgım yorumların hepsi silindi bi anda şimdi fotoları yorumsuz atıyorum :cyclopsan
DÜn Geldik Biz Yanınızdaydık.. yerinizdeydik.. Sizin Siz oldugunuz Yerdeydik...
Gelenlere Gelmeyenlere Çok TEşekkürler....
Orhan ERkenciydi,SAbah 9 küsürlerde geçti benim dükkanın onundan kısa bi lafladıktan sonra bi kahvaltı edeyim dedi, Gitti... SAat 10.30 civarı Faruk kankam geldi..
Güzel bir Gün olacaktı bugün..
Aksamından konustuk görüştük.. Rumelihisarı falan dendi... Ama MEtehan Abi SAgolsun Beşiktaş sapağında karşılıcam sizi dedi.. Dİp not yola cıkmadan önce km 11753 gösteriyordu..
Her neyse Yollara koyulduk.. Orhan Ben Ve FAruk.. Yoldaydık ARtık.. Benim Bıcırın aksam takozlarını değiştirdik.fakat sabah orhanla tekeri oturtmaya calısırken gergi ayarlarını kaçırmışız.. el üzerinden yaptım ben kontrolde ettim ama ayarı tutturamamışız.. ilk 10 km içinde zincirim attı.. düzeltim ama bi ayar çektik.. biraz daha düzeldi.. devam ettik..
Faruk İLk Etapta knka gitmeyelim istersen falan dedi ama Sonradan Niyetimiz kati ve kesindi.. Devam ettik.. :cherry:
Çorluya Geldiğimizde Süleyman abi coktan kipanın önünde tayfayı toplamış,epey bi kalaba bekliyorlardı bizleri..
bu fotoda bizden
Hava Bir Güzel ki sormayın.. Semih Abi SÜleyman Abi Diğer Süleyman abi(yamahasülo) Turgay Abi , Diğer Abi
Bİ foto daha
Yola cıktık.. durmadan 80 km gelmişiz haberimiz yok..
Eh Orhan ve Dİğer Abiyide çekmeden olmaz dimi :queen:
Mecidiyeköyü geçtikten sonra beşiktaş sapağında Metehan Ve mhyen karşılıyor bizi
Adamlar Deniz Görmemiş sanki hayatında :mrgreen: Nereye Bakıonuz öyle :cherry: Durdugumuz yerde restorantın çatısıymış zaten.. bian çok korktum metehan abi ile ikimizi taşımıcak diye :mrgreen:
Bak Birader Şurası Bizimdi eskiden.... :cherry::cherry:
DEvamı Gelicek... Birazdan...
Yaptıgım yorumların hepsi silindi bi anda şimdi fotoları yorumsuz atıyorum :cyclopsan
DÜn Geldik Biz Yanınızdaydık.. yerinizdeydik.. Sizin Siz oldugunuz Yerdeydik...
Gelenlere Gelmeyenlere Çok TEşekkürler....
Son düzenleme: