[TRAKYA_MT] 11 Mayıs Pazar Tekirdağ Uçmakdere Paraşüt Festivali Trakya_mt çıkarması..

bizde öyle düşünüyoruz bir sonraki haftalarda bizimle baglantıya geçtikleirnde uçuşa gideceğiz Sevgili Serhatla.. Belki diğer arkadaşlarda katılır

GKN

çok güzel olmuş organizasyonunuz, resimlerde harika, emeğinize tekerinize sağlık:wiinkk:

Arkadaşlar dunki etkinliğin dun geceki yorgunluğu bugun iş güç derken şimdi vakıfolabildim topiğe birkaç fotada ben ekleyim...
VARAN 1:

vARAN 2:

VARAN 3:
BURDAN ATLAMAK YÜREK İSTER:mrgreen:

VARAN 4:

VARAN 5:
CANER KARDEŞİM SAVAŞ ABİ ÖZER VE BEN BİZ YOKUZ AMA CENERİM MAKINALARI BOŞTA OLSA ÇEKMİŞ:cherry:

VARAN 6:
BİRAN İÇİN KESKE KROSMU OLSAYMIŞ DİYE DÜŞÜNMEDİM DEĞİL :cherry:AMA KROSO GEREK KALMADI ÖZER YETİŞTİ İMDADIMA EYWALLA ..

VARAN 7:
SAVAŞ ABİ KARİZMA ÇIKMIŞIN:cat:

VARAN 8:
ÖZER BEN HERTURLU FOTOJENİKİM DİYE İNAT ETTİ BÖYLEDE FOTOJENİK Bİ POZ VERDİ KASKKI BASINDA ARKASI DÖNÜK YİNE DE KARİZMA :cat:

VARAN 9:
VE KARDEŞLERİN BİTANESİ CANER CUP LA ÖNCÜLÜK YAPTI BİZE AMA MAKINAYI ÇEKMEKTEN KENDİ FOTA ÇEKİLEMEDİ BUDA CANER DEMEK İSTERDİM AMA İŞTE CANERCUP:farao:

VARAN 10:
VE BEN GÖKYUZUNDEKİ TİRBİLASYONU HESAPLAR GİBİ AVAL AVAL BAKINIRKEN SEMAYA DOĞRU:cherry:

VARAN 11:
PARAŞÜTÇÜLERİ HAVALANIRKEN GÖSTERDİK BİDE İNRLERKEN GÖSTERELİM BUYRUN

VARAN 12:
CANERİN KARELERİNDEN CUP SEYHAN KARDEŞLİĞİ...

VARAN 13:
DÖNÜŞ İÇİN HAZIRLIK SAVAŞ ABİ VE BEN :wiinkk:

VARAN 14:
TRAKYA MT T.DAĞ/DEĞİRMENALTINDA

hakan abi kusura bak ma abı pederlen aram acıktı cumartesınden beri aslında hergun 100 150 ytl felan wardır cebımde ama o gunde babamdan para almadım abı kusura bakma bidahakıne gilrayalan gelıyosun abı emrah abıye soyluyosun boyle boylşe ben gelıyoum felan abı kırklarelı bezın paranı bıle werıcem abı ayıp olmasın yanı ama cooook güzerl bi geziydi arada kpmalar olsada güzeldi :D:D:D:D:D:D:)))))))))):):):):):):):):):):):):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok mu elinde başka fotoğrafları olan?

salihle noldu aranızda .. baş tarafa bende ekledim bikaçtane şimdide buraya ekleyelim :D

arkadaşlar bir türlü karşılaşamadık uçmakdere de,zamanımın çok kısıtlı olması nedeni ile fazla da takılamadım.1 gibi geldim 3 gibi geri dönmek zorunda kaldım
alt tarafa gelirsiniz diye bekledim ama 2 saat ne giden oldu nede gelen,hüseyini defalarca aradım,telefonda çekmiyordu doğru dürüst,dönüşte özerin bana bahardığını duymadım duysaydımda geri dönemezdim zaten,çok geç olmuştu işe gidicektim akşama ve hiç uyumamıştım.sizin keyif aldığınıza sevindim.başka bir gezi de görüşmek üzere.

yok bisey olmadı abı benzın soorunumuz wardı o yanı bidahakıne hakan abının butun ben zını ben cekıcem o yuzden:):):):):):):):):):):):):wiinkk:

tamam dayı:mrgreen: ama Fena Böördüm ARka Tarafımdan bi ARkadaş Duymuş Motoru ile Bana mı Bağırdın Aga Dio Aşağıda :) SAğlık Olsun Yeni Bir Gezide Buluşuruz ARtık :)

o fotorafı ne zaman çektiniz bee :mrgreen:

Son düzenleme:
aşağıda bayağı oyalandım ne gelen var ne giden,39 plakalı motorlar geldi aha geldielr dedim ama tanıdığım yoktu aralarında bişey demedim

bende babamdan babaeskıy gıdıyoruz diye izin almıstım nabayım motoru sewıyorum iste bide hakan abının arksına bının ce cooook sewındım motoru sewıyorum :)::):):):):):):

aşağıda bayağı oyalandım ne gelen var ne giden,39 plakalı motorlar geldi aha geldielr dedim ama tanıdığım yoktu aralarında bişey demedim
sanırım senin motorundu mavi bi gs500 bende tam senin motorun yanına cekiştim benimkini:D insan bi selam verir ya:cyclopsan

bende babamdan babaeskıy gıdıyoruz diye izin almıstım nabayım motoru sewıyorum iste bide hakan abının arksına bının ce cooook sewındım motoru sewıyorum :)::):):):):):):

salih bu ne be kardeşim hem benim nicki yazmışsın hemde benim motorun resmi koymuşsun :D:D:D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi beyler yeni bir gezi planlama zamanı gelmedi mi ?gençler hayalleri ve planları ile yaşlılar hatıraları ile yaşar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar