[TRAKYA_MT] 11 Mayıs Pazar Tekirdağ Uçmakdere Paraşüt Festivali Trakya_mt çıkarması..

Bir Tarafımız Anyada Diğer Tarafımız Konyada Gezisi:)uçmakdere Ve Paraşütçüler :))TMT

Bir GEzi olsun...Hazır Edirnedeki Çorludaki Burgazdaki ARkadaşlarla Trakyayı Oluşturmuşken;Tam Olsun Hep beraber olsun diye istiyorduk uzun lafın kısası.HAfta başında bi KAhve camında,Yamaç Paraşüt Festivalinin Afişini Görünce Tam bize göre diye içimden geçirmemle birlikte;Yazdım Sİteye.. Sağolsunlar.. GElcez Deyipte Gelmeyenlerde oldu ama Bİr elin parmak sayısından bile daha azdı gelmeyenlerin sayısı... Gelenlermi? GErçek GÖnül VErenlerdiler... İşte Aksamında Gaz TElini Kopardığım... Sabahın Saat 7'sinde Uyanıp TElini yaptıgım Gezinin Fotorafları Hemen AŞağıda..

Gelenleri SAymam Gerekirse bir Çok kişiydik aslında Burgaz TAyfası TAm TAkım Yol almışlardı yine KırklarELinden ÖZTÜRK Motor HaKAn VE EdirNEden bi Tane KArdeşim-CAnerim- (Grubumuzun Övünç Kaynagı) o kalabalığın arasındaki GÖzüme çarpanlardandı.10.45 küsürlerde geldiler mURATLIYA.. Ve Yollandık diğer 10 motorize ile TEkirdağa.. Limanda Savaş Abi Çorludan GElmiş DEniz TEkirdağdan Hüseyin ve AdnanDA Çılgın Endurocular Onlarda Çekmişler Çay yudumluyorlar .. Bİzsiz Olurmu ? Yudumladık çayımızı Koyulduk yolumuza ..Gelsin Uçmakdere Dağları... Huzur veren Bİr MAnzara paraşütçüler.. Bu arada Paraşüt ile uçmak için TAa Gelibolundan Gelen bi Tane ARkadaşım Delikanlı MT Sevgili Serhatada Bi çift kişilik Paraşüt ayarlayamadık.. olsun SÖz Verdik Bİr sonraki seferde mutlaka ucusa gelicez.. NEyse daha FAzla Bekletmeden HAli YOluna Koyalım fotorafları... :) SEVGİLİ EMRAHA(EXTREMA) TAA KIRKLARELİNDEN GELİPTE 2 ZAMANLI ZIMBA GİLERASI İLE BENZİN PARASINI HİÇE SAYMAYIP DOSTLUK OLSUN SAĞLIK OLSUN DİYEN HAKAN'A.. CANIM ABİM SAVAŞ ABİME! kİ bU SAATTEN SONRA GEZİLERDE OLSUN NORMAL HAYATTA OLSUN HEP BERABER OLUCAZ.. DİĞER ARKADAŞLARININ SATIŞINA UGRAYIP VERDİĞİ SÖZÜ UNUTMAYAN CANAVAR HK HÜSEYİNE... VE ADNANA..- COK UZAKLARDAN SADECE 100 CC LİK Bİ MOTORLA CUP LA EDİRNEDEN ÇIKIP GELEN MOTORU KÜÇÜK GÖNLÜ BÜYÜK KARDEŞİM CANERE!--HALA ŞOKTA KALdım Yaşına İnanMAdım Abimi Desem DİYe DÜşünüyorum..İyi Kide Tanışmışsız abicim! Bundan Sonra T:dağa Geldiğimde haber VEricem Sanada!Chopperının tekerini ensemde hissettim bugün:) DEniz 'e. Ve SAyamadığımm Bİr sürü İsme Başta ERkan olmak üzere SAlihe,UStalara ve Festival Alanından cıkarken dur dememe rahmen durmayan Sevgili FAruğa TEşekkürlerimi BOrc bilirim...:p:mrgreen:
353DSC00161.JPG
[/URL][/IMG]

9205DSC00171.JPG
[/URL[/IMG]

Son düzenleme:
İlk resim benden olsun bakalım :)
Elimde şuan sadece bu var devamı gelecek inşallah :)

dsc00154mq4.jpg

fotoları birazdan ekliyoruz avşam teçniç Bi Aksaklık Olduydu bea :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar,siz dün çok yoruldunuz galiba,
Ben bugün bi Silivri,bi Ereğli yaparım akşamüstü cila niyetine:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dünden beri MUratlı Çalkalanıyormuş,aranızdan 5 kişi otogaz doldurmuş Muratlı Çıkışında,bari fotoğrafları gizleseydiniz:)

Bende geldim sonunda siteye eski üyeliği unutmuştum emrah üye yaptı beni yeniden :)
Muratlıdan otogaz almadık abi ucuz mazot varmış emrah kaçırmadı doldurdu depoyu giderken görmüşünüzdür köfte arabası gibi gidiyodu :queen:

image2kk8.jpg

bozuk bi fotoda bende:):)

arada kopmalar olsada güzel geziydi emeği geçenlere teşekkürler..

şimdide sıra bende işte Fotolar :D:mrgreen:

uçmak Derede Deniz Kenarı...
my.php
[/URL][/IMG]
adam Paraşütle Uçuor :D Bi Biz Uçamadık yahu :) hemde motor takmış Adam:)
my.php
[/URL][/IMG]

Bir Manzara:)
my.php
[/URL][/IMG]
Bu paraşütü kullanan HAtundu.. Jandarma Trafiğin aracına vuruodu Az Kaldı :mrgreen:

Deniz Kenarı çok kalabaydı... emrahlarla aramıza aramızda küçük bi kopukluk oldu tekirdağa sahile dönmüşler.. Biz SAvaş Abi Caner Ve Deniz Ve Serhatla Beraberdik... Ayrıca HÜseyin ve Adnanda bizimleydiler

DÜn yol belli Bi yere kadar(mermer Köyüne) Asfalttı Oradan Sonra Stabilize Yola döndü:silent: Bİr toz Bir Toz Abicim:mrgreen: Sormayın yani o Derece:mrgreen: Biz Kaskları Çektik Ama Çekmemize Rağmen Kaskların camları SApsarı olmuş:mrgreen: Bir Ara sildim ELim Kapkara TOz içinde... Ama Manzaraya Değerdi

dönüş yolunda naip köyü;Ledow Ve Bisan Kardeşliği :mrgreen: Köy Meydanındaki Çeşmeden Su içerlerken Yakaladık bu kareyi:mrgreen:

İşte Yamaçtan Bİraz Fotoraf Manzarası..

..

.......................

ve En DELikanLı En HAs MT.. TRAKYA MT NİN sAVAŞ aBİSİ:)

YENİ fOTOlar gelicek ARkadaşlar yavaş yavaş :D

Son düzenleme:
İşte akşam üzeri tekrar yakaladık bikaç kişiyi ve yeniden çay molası verdik :)

dsc00317bn9.jpg

dsc00318gg3.jpg

dsc00320kr1.jpg

dsc00321sw9.jpg

dsc00322os6.jpg

dsc00323lk1.jpg

dsc00324if6.jpg

dsc00326gt4.jpg

dsc00327qr0.jpg

dsc00328tx2.jpg

dsc00329il8.jpg

dsc00330by8.jpg

dsc00331hj0.jpg

dsc00333dk2.jpg

dsc00334il9.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ve En DELikanLı En HAs MT.. TRAKYA MT NİN sAVAŞ aBİSİ:)

YENİ fOTOlar gelicek ARkadaşlar yavaş yavaş :D
rica ederim.Haslık delikanlılık konusunda bi iddiamız yok.Yüreğimizin yettiğince.
Ama bir şey hepimizin dikkatini çekti; de fırsat bulup dile getiremedik.
Bir kaç keç konvoylarla karşılaştık.Kendilerini RIDER olarak adlandıran pahalı motor sahipleri biz motorculara sanki kenar mahallenin haylazları gözüyle bakıp bir selamı bile esirgediler çoğu kez.
Yardımımıza ihtiyaç duyan rider bile teşekkür ederken içten değildi.
Evet motorlarımız en pahalısı değil,en gösterişlisi hiç değil.En süratli biz değiliz.
İyi ki değiliz.
Zirvede sadece trakya MT vardı.

Son düzenleme:
rica ederim.Haslık delikanlılık konusunda bi iddiamız yok.Yüreğimizin yettiğince.
Ama bir şey hepimizin dikkatini çekti; de fırsat bulup dile getiremedik.
Bir kaç keç konvoylarla karşılaştık.Kendilerini RIDER olarak adlandıran pahalı motor sahipleri biz motorculara sanki kenar mahallenin haylazları gözüyle bakıp bir selamı bile esirgediler çoğu kez.
Yardımımıza ihtiyaç duyan rider bile teşekkür ederken içten değildi.
Evet motorlarımız en pahalısı değil,en gösterişlisi hiç değil.En süratli biz değiliz.
İyi ki değiliz.
Zirvede sadece trakya MT vardı.

+1 Savaş abi :) fakat çoğu kişi Selam verdi:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
+1 Savaş abi :) fakat çoğu kişi Selam verdi:wiinkk:
kendi kendime komplekse mi giriyorum yav?
Aramızda para toplayıp sana harley alalım ,sonra yolda karşılaşalım:)
Ama sen selam verirsin,yetmez durdurur hepimize hatır sorar, bizi mahçuz edersin.Sen motorcusun.
Bu deney tutmaz:)

fotoraflar falan çok güzelde gezide ençok eylenen caner oldu
ampadan benzin en sonundada da ampadan kola gelince ilaç gibi geldi çocuğa
ne yorgunluk kaldı nede hastalıkk

beyler on numara oldu gezi valla ama bide benim mx gene çok kaçıp az yaksaydı daha ii oludaktı benzinliğin kızını almak lazımdı

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler on numara oldu gezi valla ama bide benim mx gene çok kaçıp az yaksaydı daha ii oludaktı benzinliğin kızını almak lazımdı
Senin hakkında motorda kaçak mazot kullanıyo diye bi söylenti vardı sanki:)
en çok sen masraf ettin herhalde.
Gezi gerçekten güzel oldu,tek eksiğimiz mangal partisiydi.O da bi dahaki sefere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar