[Trakya - MT]

vaktiyle tekirdağ-muratlıdan alman malı bir mz almıştım onu sattık satalı motorsuz kaldık ve bir yere gidemiyoruz dua edinde bir motor bulsak pazarada inş.. gelip tanışsak görüşsek inş...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burdayım kızanım.. kıvranıyom can sıkıntısından.. benzinim bitmiş olmasaydı geziyo olcaktım simdi motorumlan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Caner22 nickli, herkesin çok sevdiği arkadaşımızın imzasını doğru düzgün okumadan, espriyi anlamadan, sırf içinde sex kelimesi geçtiği için onu forumdan uzaklaştıran moderatör zihniyetinin cehenneme kadar yolu var... hadi beni de uzaklaştırın.. Kasımpaşa ya doğru....
böyle aptal aptal sebeplerden uzaklaştırılan Emrah arkadaşımızı ve Erol ustamızı da sonuna kadar destekliyoruz..

kodumu modları siz kendinizi ne sanıyonuz?

bayramda çanakkale yapmayı düşünüyorum
bir nabız yoklaması yapayım dedim
kimler gelmek ister
büyük ihtimalle 2. günü yola çıkarım,duruma göre konaklamalı yapılabilir

kısmet bakalım eğer kimse gelmezse alırım ben seni,
kimseden ses seda çıkmıyor olmayabilir bu çanakkale.

Bizim Trakya uyuyor galiba :mrgreen:

Selamlar herkese ben GEri dondum bu gece su dakikalarda İnternetim yani Wİrelessim le ilgili Problemimi cozmus bulunmaktayım o kadar özlemişim yaa.. herkesii :)) Süper Süper Buraya yazmak cok keyifli şuanda :mrgreen::mrgreen: Allahım ben Manyadım mı yoksa :cherry:

Selamlar herkese ben GEri dondum bu gece su dakikalarda İnternetim yani Wİrelessim le ilgili Problemimi cozmus bulunmaktayım o kadar özlemişim yaa.. herkesii :)) Süper Süper Buraya yazmak cok keyifli şuanda :mrgreen::mrgreen: Allahım ben Manyadım mı yoksa :cherry:

:cat: hayırlısı olsun üstadım sevindim bağlandığına zaten hayatımızda en büyük 2 tane vazgeçilmezlerimiz motorlarımız ve internetimiz :queen: sankim daha önce varmış gibi ama insan alışıyo tabikide:))

bizde hala eksik büyük uzun yola çıkıcak adam gibi bir motorumuz yok dua edin bizede:salut:

kısmet bakalım eğer kimse gelmezse alırım ben seni,
kimseden ses seda çıkmıyor olmayabilir bu çanakkale.

Bana uydugunu söyledim yalnız bu konuya bu gün bir yanıt bulalım yoksa istanbul tarafından akıcam ben yalova asoss çanakkale felan :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar