[Trakya - MT]

abi edirne güzelde çokuzak değil mi tekirdağ da veya çevresinde biyere gitsek

ARkadaşlar Bu haftaki İftar Yemeği Toplantısı İptal Edilmiştir.. En kısa Zamanda.. Merkezi TEkirdağda olan Bir Organizasyon ile Bİrlikte Olucaz... Teşekkürler ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hep yalan oluyoruz müdür.Ayrıca ne yapcan hep tekirdağ hep tekirdağ yaw biraz ufku genişletelim :)

Kanka ÜStlerimizden Haber GEldi:D Böyle bi Politika izledim :mrgreen: Merak Etme Haftaya organizasyon hazır... Çok iyi Bİr REklam Ve organizasyon Yapıcam.. Mt ye İlan Verdiricem başsayfa ilanı bütün :D

bu akşam ist ye sahur için eyüp sultana gidiyorum
gelmek isteyen olursa 0544 265 59 64,burdan ulaşabilirsiiz
gece 12 de yola çıkıcam

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben merkezdenim.. bu arada edirneye gezi falan düzenlemeyin.. ben hazırlık yapıyom.. akıllara zarar bi gezi olcak.. bütün mt bizi konuşçak.. belki televizyona bilem çıkçaaz.. ramazanın bitmesini bekleyin...
havalar soğuyo diye de üzülmeyin yaw yakışmıyo.. motorcu ediin soğuktan, yağmurdan, kardan korkmaz.. :queen:

daha bi numaranı görmedik mayk :mrgreen:

haftaya tekirdağda İFtar Yemeği Düzenlicem ARdındanda Rıhtımda CAy Kahve faslı yapıyoruz. Duyrulur :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
olm siz motorla gezmeyi sevmiyonuz.. hep tekirdağ.. hep selenizin dibi.. uzayın arada bir :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
malesef henüz alamadım.. ama benim düldül bukalemun gibi.. ister cruiser oluyo ister race.. :) enduro gibi her yola da giriyo :) dışarı çıkmaya niyetin varsa şu an şehzade restorandayım.. orduevinin orda.. arkadaşın restorana kurdum benim bilgisayarı ordan takılıyom :queen:

malesef henüz alamadım.. ama benim düldül bukalemun gibi.. ister cruiser oluyo ister race.. :) enduro gibi her yola da giriyo :) dışarı çıkmaya niyetin varsa şu an şehzade restorandayım.. orduevinin orda.. arkadaşın restorana kurdum benim bilgisayarı ordan takılıyom :queen:

valla kusura bakma artık yaza ben eskisehirdeyim okul sebebiyle ve burda eskisehir mt ile takılıyorum yaza edirnemin motor takımıyla birlikteyim kısmetse:D

Bu hafta sonu Tekirdağda İftar Yemeği Yapıyoruz Topici Kuruyorum Bİrazdan Acarım...

Bumudur yaw :( Bari istanbula eyüp sultana yada edirneye selimiye camine gitsek gece sahur apsak mesela
Müdür hep tekirdağ Tatlı su motorcuları diycekler bize yakında :(
Kabugumuzdan çıkmıyoruzki

Bumudur yaw :( Bari istanbula eyüp sultana yada edirneye selimiye camine gitsek gece sahur apsak mesela
Müdür hep tekirdağ Tatlı su motorcuları diycekler bize yakında :(
Kabugumuzdan çıkmıyoruzki

Anladımda Güzelim Şİmdi Ev SAhibi Oldugumuz için YErimizde Yapmalıyız Bu yemeği.Şimdi DÜşünsene;Edirneye gittik var sayalım istanbuldan arkadaşlar geldi.. İftar Sonrası DOnuş yolu Zor olmaz mı geleceklere? Ayrıca Sonuçta Oralara gitmiş olsak.. Donuş Yolu Gelecek ARkadaşlara Minimum 4 saat olarak yansıyacak.. Eh iftarın SAati Belli Yemeğin biteceği SAat belli ee Donuş monuş derken 9 da 9.30 ta oradan cıkılır gece...

Şimdi Bunlarıda Düşünmek LAzım... Gecen gun Biliosun bi geziyi iptal ettik biz Sırf Bu yüzden..

http://www.motosiklet.net/forum/duy...eri-iftar-yemegi-herkesi-bekliyoruz-<<<<.html BEkliyız ERkesi..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar