[Trakya - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
taamdır beyler.. caneri kandırabildimmi geliom.. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
oylama yapmadım henüz katılma olayına.. yanımda misafir gelme ihtimali var..

arkadaşlar 23ü akşamından 24'ü gece yarısına kadar edirnede olacağım.24ü sabahı bir buluşma yapabilir isterseniz..motorsiklet mi? yoksa arabayla mı gelicem daha belli değil yalnız.müsait olan varsa bir ciğer yeriz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
buyur her zaman bekleris... :D ciğerin kralını da ayarlarıs.. köye gitme ihtimalim olursa el yapımı şarabımdan da ikram ederim..

buyur her zaman bekleris... :D ciğerin kralını da ayarlarıs.. köye gitme ihtimalim olursa el yapımı şarabımdan da ikram ederim..

valla düğün nedeniyle orda olacağım.köye gidicek kadar vaktim olur bilemem.fakat bir çay içecek kadar(ciğer) olur herhalde.eniştem bu ciğerin ustası zaten.kendini bildi bileli bu işi yapıyor.kapalı çarşının arka kapısında çıkınca köşede ki ciğerci.adını unuttum şimdi.dediği kadarıyla en meşhur yerlerden biriymiş orası.edirne ciğercisi diyede aklımda kalmış :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ünlüler de oraya gidiyo zaten.. ben de oraya götürcektim zaten.. Niyazi usta...
bu arada sen gelene kadar benim köyüme gitme fırsatım olursa şarap getircem.. sen gelene kadar hazır olur yani :queen:

ünlüler de oraya gidiyo zaten.. ben de oraya götürcektim zaten.. Niyazi usta...
bu arada sen gelene kadar benim köyüme gitme fırsatım olursa şarap getircem.. sen gelene kadar hazır olur yani :queen:

aslen bende bulgaristan göçmeniyim.dayımlarda şarap ve rakı yapıyorlar.el yapımının tadını iyi bilirim yani :queen:

abi biraz daha kurcalarsanız akraba çıkma oranınız yüksek :cherry: en iyisi siz bi ciğerle kapatın konuyu :cherry::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben geliom.. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
uzköpten hayrabolu kaç km..? bizim köydeki evi bilion mu? biliyosan çağrı attığımda bizim eve gel.. yanımıza şarap da alırıs giderken.. sucuk köfte partisinde sucuğun yanında iyi gider.. hem tüm gelenlere hoş bi süpriz olur..
ops.. söyledik şimdi süpris olayı toz oldu... neyse.. :pr:

uzköpten hayrabolu kaç km..? bizim köydeki evi bilion mu? biliyosan çağrı attığımda bizim eve gel.. yanımıza şarap da alırıs giderken.. sucuk köfte partisinde sucuğun yanında iyi gider.. hem tüm gelenlere hoş bi süpriz olur..
ops.. söyledik şimdi süpris olayı toz oldu... neyse.. :pr:

Uzköp-Hayrabolu 38 km

ben sizin köy e gelir isem yolu uzatırım:p sen al tren yolunda buluşuruz :cat:

Özer abi saat kaç ta hayrabolunda olucaz??

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
saat 10 da tekirdağda buluşçaklar caner bi,z de 10 da tren istasyonunda buluşalım o zaman

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar