[Trakya - MT]

harbi özer noldu ya bi anda galyana gelmiş gibi bi halin var :silent: bak sana arkadaş tavsiyesi...motorunu satarken ii dusun..bende bi anlık gaza geldim ama bak halime :pr:

Kanka Galeyan Değil ya Satmaya Karar Verdim SAtıyorum Arkadaş VArmı İSteyen :mrgreen:

Cirlop Gibi Mübarek :D

satmada dostum festivalde herkeş virago sandı senin çançini güzel makine ama gönül ister da güzel .şubenim fotoları göndersen bizahmet

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Trakya MT oldu Uyuyah MT,yatan MT,arazi MT,
hadi arkadaşlar bi gezi yapalım.Yarın Pazar gezelim,görelim,kam alalım dünyadan.
Bayatlamadan olgunlaşalım:)

ben yarın sarıyer tarafına gitmeyi düşünüyom ama şarköyde olur arkadaş varsa yani gideriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende topic arıyorum tekirda mt trakya mt olmuş megerse uzun zamandır giremiyordum artık takipteyim eee hadi yapalım bi şile felan gidelim bir yerlere bu hafta sonu düzenleyelim arkadaşlar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı

aga gezdim yazdım fotoların yarısını koydum trakya mt de ama canerimden başka yorum yapan olmadı.. aşkolsun... bkz: sayfa 13-14-15
toplamda 197 foto cektim ama faturayı ödemeyince internetimi kstilerdevamını henuz koyamadım.. zaten o fotoları da 146 dan 56k bağlanıp da koydum.. bi yorum yapmadınız.. hepsini toplu olarak gezi sayfasına koycam anlaşılan.. o zaman yorum yaparsınız heralde.. bu arada ehliyet sınavından 100 çwktim.. artık ehliyetim de var :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aga gezdim yazdım fotoların yarısını koydum trakya mt de ama canerimden başka yorum yapan olmadı.. aşkolsun... bkz: sayfa 13-14-15
toplamda 197 foto cektim ama faturayı ödemeyince internetimi kstilerdevamını henuz koyamadım.. zaten o fotoları da 146 dan 56k bağlanıp da koydum.. bi yorum yapmadınız.. hepsini toplu olarak gezi sayfasına koycam anlaşılan.. o zaman yorum yaparsınız heralde.. bu arada ehliyet sınavından 100 çwktim.. artık ehliyetim de var :queen:
ben fotolar tamamlanınca yorum yapmayı düşünüyordum.
ehliyetin hayırlı olsun.
Zeki motorcu başka oluyor yav.
nice uzun yollara.

selam millet nasılsınız beaa ben edirnedenim ayın 15inde bi gezinti yapmayı düsünüorm enez tarafını düsünüorm 2 gün once igne adaya gittim herkese tarif ederim o dag yollarında motor kullandıgını anlıyor insan edr yakın olan varsa beraber takılalım :D

vaayyy abilerim benim nasılsınızz yaaw:queen:

iyi canerim bomba gibiyiz :) Sen nasılsın.... arkadaşlar Bazı tekirdağlı kırklarelili edirneli arkadaşların Trakya MT nin Varlıgından haberi yok.. o bakımdan onlara bu oluşumu söylerseniz grubumuzun cogalmasına katkıda bulunmuş olursunuz... :cat:

katılıyorum paşam ancak ben pek fazla destek olamıycam çünkü çok fazla motorcu arkadaşım yok açıkcası tekirdağda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar