[Trakya - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu havalar ne zaman düzelcek ya ? :silent: Not;TEkirdağdayım :mrgreen: Ama minibüsle Geldim :p
olsun gitmişsin ya haline şükret.
Çorlu da yağmurlu,benim araba boyada.Motor garajda.Ben PC başında.
Benim yerime de çay iç orada ufka bakarak:)

yagmurdan uçurtma şenliğide yattı off :pr:
nası canım sıkılıyo ewde ...

hayırlı olsun topğimiz sonunda faliyete geçti yani trakya mtmiz ne zamandır düşünüyoduk :)

canerim hoşgeldin sende aramıza... TRAKYA MT! :) Avrupalı gibi Oldu:mrgreen:

arkadaşlar paraşüt şenligimi ne öyle bişi varmıs ben gidicem tekirdagda gidelim isterseniz?
buarada iyi geceler

boşverin aabi uçurtmayı..galba bu pazar uçmakderede şenlikler varmış..paraşütler falan..iş kesinleşince haberleşelim..hepberaber toplanıp gidelim...uçmakdere TRAKYA MT görsün :wiinkk:

Elektrik tesisatını çektim ışıklar yanıyor artık :p
Arka fren hortumu delikti onuda değiştirdim ama havasını alamadım deli oluyorum :)
Ufak tefek işlerden sonra yeniden boya ve aprilia draglara tam olarak hazır olacak :)
Eeeee nerelere gidiyoruz şimdi biryere gidilecekse söyleyin ben gelirim :p

ooo adamın motoru var alayı gelsin diyo :queen::queen:
helal olsun sana vallaa :cat:
benım duyduğum kadarıyla bu hafta sonu uçmakdere şenlikler varmış..ondan sonraki haftada muratlı'da şenlikler varmış ama draglarla aynı gune denk geliyo işte..ya gidip muratlıda kahvaltı edip oyle ateşlicez kırklareline yada ya kırklareli dicez yada muratlı...

Teşekkürler:rendeer: abim ile beraber vakit geçirmek süperr ya:)

Özer abiyi de unutmayalım:p nerdesin özer abi:)
BurDayıımmm :p Evet ARkadaşlar Bu PAZAR 11 mayısta Tekirdağ Uçmakderede 2.hıdrellez şenlikleri Yamaç Paraşütü Festivali var Bekliyoruz Herkesi Gezi duyurusu yazıcam Şimdi :)

bu arada aksama gece bi görüşme falan yapalım msnde detayları konusalım ona göre bi organizasyon yapalım ben şimdi yazacaktım ama sonradan dedim bi konusalım ondan sonra daha iyi olur dedim :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava iyi olursa ben de gelmek isterim uçmakdere'ye

OLMAMI HİÇ :cherry:[

QUOTE=pre_lude;1074202]arkadaşlar paraşüt şenligimi ne öyle bişi varmıs ben gidicem tekirdagda gidelim isterseniz?
buarada iyi geceler[/QUOTE]

Olmazmı hiç be dostum uçmakdere ayvasılda yamaç paraşütü senliği yapılıyor süper kalabalık oluyor tam ayrıntılı bilgi toplayıp zaman ve mekan hakkında burdan duyurucam havalar müsade ederse trakya MT olarak oraları sahipsiz bırakmayalım :)

NOT : BY_STAR konu hakkında zaten açıklama yapmış ben onu okumadan direk cevap yazdım özer kardeşim organizasyon sendedir şu havalar güldürsün artık yüzümüzü yaaaa
:pr:

Son düzenleme:
29-30 km

taş çatlasın 30 km ama manzarao kadar güzel ve cezbediciki 30 km yol saatlerce sürebilir:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar