[TRAKYA MT]-17 AĞUSTOS PAZAR/Şık KAsap Adnan Ustada MotoKross KEyfi.. Bu Pazar

biz çerkezköyden gelicez.muhtemelen otobanı kullanırız.toplamda 3 kişi gs500 ve 600f le yola çıkıcaz yolda 120 nin altına düşmemek kaydıyla (max 140-150 olur)malum yorulmamak gererk.eşlik etmeyen olursa birlikte yol yapmaktan keyif duyarız :cat:

ben tekırdağ merkezdenım arkadaşım...siz yinede yavas yavas gelinde allah korusun...:wiinkk: drek hayraboluya mı gitceksınız yoksa merkezden hayraboluya hebberaber mi gitcez ??

ben istanbuldan arkadaşlar aldığım bilgiye göre yarış yapılan yer açık alanmış... şapka falan da bulundurmak lazımdır... güneş falan geçmesin
evet abi tribun falan var ama zor yer buluruz..ağaçlarda var ama kücücük bi ağacın altınada 20 kişi sığamayız heralde :cherry: en iyisi şapka almak...

yarışlar gerçekten çok eğlenceli geçiyo...her sene buyuk keyif alıyorum...
çok eğleneceğimizi tahmin ediyorum:cat:

olsun bai siz yinede yavas yavas gelin 10 15 dakka geç gelin aklımız sizde kalmasın

gÜZELMİŞ SUPER OLUR SANIRIM EĞLENCE HAD SAFADA

sen gelmiyomusun muratoygur
bu arada arkadaşlar gittim kendime yeni nick aldım...yemedim içmedim çalıştım çabaladım...şuan param anca yeni bi nick almaya yetti :cherry:
bundan sonra "CANAVAR_HK" değil.. ""ReD_LıNe""'yim:cat:

istanbuldan deniz abi gelicek v Stromuyla sanırım o size eşlik edecektir Özelden Msj atın Baglantı kurun ... Hep Beraber Gidelim Arkadaşlar bu gezi GÜzel Olacak....

özer yeni nickimi hiç görmezsin::miiz::
bu arada özer...Burdur'u kazanmışım kanka :flower:

olm cok uzaga gttin yaktın bütün hayallerimi kanka ... :mrgreen: hangi bölüm :D ucak mühendisliği mi :mrgreen:

istanbuldan gelecek ve gelmek isteyen arkadaşlar Sametrix nikli arkadaşımızda geliyor arzu edenler onunlada baglantı kursunlar... hepberaber gelin boluk salık gelmein

+50 karakter Guncellll :mrgreen:

Son düzenleme:
walla otobanda dahada yavaş gelinmez yolda kuş serisi araçlara yem olmak istemiyorum :queen:

yokmu yolda eşlik etmek isteyen,özellikle istanbuldan?

merhabalar ben istanbuldan... ama otobanda 90'ı geçmemeyi düşünüyorum(gaza gelmezsem)... yoksa hem radara yakalanıyorum, hem fazla benzin yakıyor, hem de risk artıyor... çevremdeki insanları hastanelerde o vaziyet görünce ders çıkarttım valla, her ne kadar hastanelik kaza yapmamış olsam da

merhabalar ben istanbuldan... ama otobanda 90'ı geçmemeyi düşünüyorum(gaza gelmezsem)... yoksa hem radara yakalanıyorum, hem fazla benzin yakıyor, hem de risk artıyor... çevremdeki insanları hastanelerde o vaziyet görünce ders çıkarttım valla, her ne kadar hastanelik kaza yapmamış olsam da

Süpersin abi... Vallahi Çok iyi bi Tespit.. Sonuçta Hertürlü varacağımız Yere Varıyoruz :) Ama Normal Yollardan Varabilecekken neden risk Alalım... İstanbuldan Bir Kişi Daha Var abi Gelecek... SAmetrix Nickli Arkadaşım Oda Geliyor...

sağolasın By__Star

istanbuldan yola erken çıkabilecek, hızı 90'ı geçmeyecek şekilde gidebilecek arkadaşlar varsa beraber gitmek isterim(bende vStrom 650 var ama scooter'lara da ayak uydurabilirim, isteyen arkadaşlara duyrulur) eskiden ortalama 180'le giderdim ama artık söz verdim kendime. ne olur hızlı gideceğimize, yola biraz daha erken çıkalım arkadaşlar.. güzel bir gün kötü geçmesin

one

biz çerkezden 4..5 motor gelcez görüşürüz orda

sizde ne makinalar var hocam ve kaçta yola çıkıyorsunuz?

hocam 90 çok az değilmi?dediğim gibi biz 120-130 gderiz bence çok makul hızlar daha düşüğü motor kullanıcısı için tehlike bence araçlar sıkıştırabilir o hızlarda.

Son düzenleme:
biz çerkezköyden gelicez.muhtemelen otobanı kullanırız.toplamda 3 kişi gs500 ve 600f le yola çıkıcaz yolda 120 nin altına düşmemek kaydıyla (max 140-150 olur)malum yorulmamak gererk.eşlik etmeyen olursa birlikte yol yapmaktan keyif duyarız :cat:

4 demek istedin sanırım :p:p:p ,max 140-150 kısmını sevdim (inşallah max 140-150:mrgreen:)

abi şimdi yarışı seyrettik..öğle yemeğini yedik...sonra denize gircez dimi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar