[TRAKYA MT]-17 AĞUSTOS PAZAR/Şık KAsap Adnan Ustada MotoKross KEyfi.. Bu Pazar

Savaş agbinin roadstarının yeni sahibiyim bende :) Şu prensesi kullanmayı kıvırırsam bende gelebilirim bakalım hayırlısı :)

hayırlısı olsun yabancıya gitmemiş :) Baktın gördün Gitmiyo SAvaş Abi YArdımcı olur sana... :) Evet katılımları bekliyoruz :))

özer bizim serhatta APRİLLA CAPANORD'la gelcekmiş...baya toplancaz heralde çok tatlı bi gezi olucak...

valla benımde bi bilgim yok...semih sen motor mu aldın be

ee beyler yokmu başka katılımcı ??

Son düzenleme:
arkadşlaryarışlar 11 de başlıyor diye duyum aldım 10 .30 buluşma saati geç olmazmı?buluşma saatini 9.30 gibi yapalım en geç 9 45 de hareket ederiz.

ben bugün hayraboludan arkadaşı arayıp sorarım ona göre ayarlarız kanka... bu arada dipnot ; İllla ÜStüne mi sürmem lazım beni Görmen İçin FAruk :mrgreen:

evet bu kadarmıyız arkadaşlar ???

Son düzenleme:
ben bugün hayraboludan arkadaşı arayıp sorarım ona göre ayarlarız kanka... bu arada dipnot ; İllla ÜStüne mi sürmem lazım beni Görmen İçin FAruk :mrgreen:

evet bu kadarmıyız arkadaşlar ???

:queen::queen: adamın üstüne mi sürdün :queen::queen: alemsin hee :queen::queen:

one

bizde duruma göre 3-4 kişi orada olucaz sanırım yollar ne alemde tekirdağ-hayrabolu arasında?yol çalışması,yada stablize yol yoktur umarım

Merhaba ÖZER kardeş birkaç gündür erolada uğrayamadım işlerim vardı siteyede zaman ayıramadım güzel bi gezi planlamışsın emeğine sağlık bakalım burgaz gurubuylada görüşeyim onlar plan yapmışlardır zaten bende gelmeyi düşünürüm doğrusu gelemessemde şimdiden size iyi eğlenceler kazasız,sorunsuz geziler dilerim:cat::salut::cherry:

Merhaba ÖZER kardeş birkaç gündür erolada uğrayamadım işlerim vardı siteyede zaman ayıramadım güzel bi gezi planlamışsın emeğine sağlık bakalım burgaz gurubuylada görüşeyim onlar plan yapmışlardır zaten bende gelmeyi düşünürüm doğrusu gelemessemde şimdiden size iyi eğlenceler kazasız,sorunsuz geziler dilerim:cat::salut::cherry:

SAğol Abi Bekliyorum GEziye.. Özledim Abimi valla.. Selamlar saygılar Burgaza... Erol Abidende bi ses Cıkmadı.

Yarın yani bugün bir plan yapıp tekrar haberleşiriz.Emrah(EXtrama) yazdığına göre 10 misafir demekki geziye katılım olacak kesin yarın haberin olur buluşma noktası vs.:cat:

one

siz neyle gelceksiniz arkadaşım arabayla mı motorla mı ? tekirdağ merkezdensiniz sanırım dimi ?

biz çerkezköyden gelicez.muhtemelen otobanı kullanırız.toplamda 3 kişi gs500 ve 600f le yola çıkıcaz yolda 120 nin altına düşmemek kaydıyla (max 140-150 olur)malum yorulmamak gererk.eşlik etmeyen olursa birlikte yol yapmaktan keyif duyarız :cat:

ben istanbuldan arkadaşlar aldığım bilgiye göre yarış yapılan yer açık alanmış... şapka falan da bulundurmak lazımdır... güneş falan geçmesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar