trajikomik kaza

Arkadaşlar merhaba,

Önceden de belirttiğim gibi motorumu yeni aldım. Bugün de bi arkadaşla 1 günlüğüne motorları değiştik. Ben ona cbf 150 verdim karşılığında R6 aldım:cherry: .
Motoru aldığım günden beri ilk kazamı yaptım bugün. Hem de 100 metrede iki kez düştüm. ama motorla değil.
Kardeşimi çağırmak için okulunun bahçesine gittim çocuklar fln motorun başına üşüştü (benim cbf olsa dönüp bakmazlar) :cherry:
Kardeşimin bisikletine biraz bineyim dedim. Sonuçta 600cc fln çeşit çeşit motor kullandım biraz kardeşime teknik fln anlatcam, tek teker fln öğretcem.

Neyse bisiklete bindim (motordan indiğim için kaskım montum fln üzerimde tam koruma). Bütün çocuklar beni izliyor. 2-3 pedal çevirdim daha 10 metre gitmeden kendimi yerde buldum.
Kafayı direkt vurdum yere ama kask vardı. dirsekler omuzlar sırt alan korumalı hep. Çocukların hepsi gülmeye başladı mal gibi hissettim. Sonra bisikletin gidonunu falan suçlayarak yerden kalktım tekrar bindim.
Bu sefer düşmedim 100 metre olmadı daha frenleri sıktım. Motordan alışkanlık herhalde bisikletin hafif olduğunu unutmuşum. Ön teker kilitlenince kendimi uçarken buldum kafa üstü yine düştüm :cherry:

Çocuklar gülmekten ölüyo...

Durumu nasıl toparlarım diye düşünürken kalktım yerden ve dedim ki:

Arkadaşlar bakın gördünüz mü; bisiklet dahi kullansanız benim gibi tam koruma kullanacaksınız. Ben size kaskın ve diğer korumaların önemini göstermek için bu hareketleri yaptım...

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

bu arada bisiklet kullanamayan motor kullanamaz derler. Benim durum nolcak. Motoru satıp tekrar bisikletten mi başlamam lazım şimdi? R6 bisikletten daha kolaymış ya...
(acemi arkadaşlar gidip R6 alsın diye demiyorum)

Saygılar

herkese lazım öyle arkadaş 150 ye r6 takas ediyor iyimiş :cherry:

ivb

forumda okuduğum en güzel anılardan biri :) Alttan alttan güvenlik dersi vermekte çok akıllıca olmuş :thumleft:

O arkadaş zamanında benim 600 f'ten çok otlandı .. vefa borcu :cherry:

2 kere düşerek kaskı da pert etmiş oldun. Hayırlı olsun.

gülmekten ne yazacağımı şaşırdım...bir geçmiş olsun diyeyim bari...

Bi an bisikletten ikinci düşüşüm gözümün önüne geldi.. Kanımda enduroculuk varya.. Cross yapmaya çalışmıştım ufak tepe filan var atlıyorum, zıplıyorum.. En son bi tümsekten kendimi zıplatarak atlayım dedim, ama tümseğin altında yarık olduğunu farketmemiştim.. Çok ta güzel atlamıştım ya :) sonrası işte ön teker yarığa girdi, ben uçtum havada saatimin kayışının kopupta yanımda uçtuğunu görmüştüm.. Sonrası işte malum yerle bütünleşme, biraz sürüklenme, sol diz ve sağ dirsekte sürüklenmeye bağlı geniş yaralar falan filan.. :) Sonra küfür ede ede eve gitmiştim.. :)

Siz siz olun bisiklete bile full koruma binin.. :) Geçmiş olsun bu arada.. Kaza için değil rezillik için :queen: ama sonunda da sübliminal mesaj vermişsiniz.. :)

Aaa şimdi hatırladım da en son düşüşüm -zaten 4-5 kere düşmüşümdür bisikletten en fazla- ve en son bisiklet kullanışım yaklaşık 4-5 sene önceydi. İğneada'da ulaşım aracı olarak eski bisikleti kullanıyodum benim. Göl kenarında kumluğa girmek çok aptalca bi şeymiş onu anlamıştım.. Yine ön teker gömüldü ve yarı çamur, yarı su yere havalanarak uçmuştum.. Ama etrafta kimse yoktu rezil olmamıştım.. :) Yine enduro hell yeah!!

Motosikleti
Cbr 650F
vayanasını sayın seyirciler :p

iyi makara olmuş senin muhabbet :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar