HGS sisteminin saçmalıkları tüm hızıyla devam ediyor.
Sınıf sorununu çözemedikleri için benden habire 1. sınıf ücret keserek bakiyemin dibi görmesi sağlandı. Fazladan alınan paralar neticesinde kaçak geçer duruma düştüm. 14 Temmuz günü konuyla alakalı şikayet kaydı oluşturdum ve 3-4 günde bir şikayet numaramı verip, başvurumun durumunu sordum. 28 Temmuz oldu ve motorcu kuzenim aynı sorunun kendisinde olduğunu, hgs hattını arayıp ısrarcı ve baskıcı olunca, çağrı merkezi yetkilisinin işini hallettiğini ve 2 gün içerisinde fazla bakiyelerinin iade edildiğini söyledi.
Ben de hemen onun yanında aradım ve şikayet numaramı verdim. Yine "sonuçlanmamış ama en kısa sürede sonuçlanacaktır" dediler. 14 günün bence "en kısa süre" için üst limit olduğunu, artık bu sorunun çözülmesi gerektiğini, haksız yere bakiyemin bittiğini ve geçiş yaparsam, düşmemem gerekirken cezalı duruma düşeceğimi belirttim. Hatta beklemeler, çeşitli işlemlerden sonra, ben ilettim, 1-2 güne düzeltmeleriniz yapılır dedi. Tamam dedim kapattım. 2 gün sonra geçişlerim düzltilmiş, bakiyem iade edilmiş.
Tipik bir "illa bağırıp çağırmamız mı lazım" vakası.
Şu işi aşamadılar ya. Geçmeye başlayınca tekrar saçmalanacak, tekrar fazla para alınacak, tekrar aramalar, uğraşmalar.