Trajikomik bir olay ve polisin yaptığı hayvanlık.

Yalnız ortada mecazi bir anlam yok, taksi şoförünün götü harbiden yanıyor :mrgreen:

benzin gelirse hakkaten yanar. oralara benzin dökmek çok sakıncalı ;)

Taksici arkadaşın alt taraf komple yanıyor heralde damacana neyim kar etmiyor baksanıza yav.

Taksiciler kamera kullanabilirler. Cama monte edilen kameralar var haksızlığa uğradığını düşünüyorsa gösterir kanıt olur.

Haksız yere ceza yazıyorsa polis onun da dötüne benzin dökmek lazım o ayrı tabi.

Ama ben istiyorum ki kimse dötüne benzin dökmesin.

Basura iyi gelir mi ki yakıyoya.

Petrol amerikan yerlileri tarafından ilaç olarak kullanılıyormuş bir ara.

saçmalıyorsun eylemi engellemek için burda yapılanlar kanuni olarak sorunsuz...türkiyede bir sabıkalı taksiciler gerçeği var adamların %80 i sabıkalı ve polis düşmanı ceza yediklerinde böyle saçmalıklar yapmaları doğal..normal bivatandaş olsa yargı yoluyla eğer ceza yanlışsa geri döndürüp cezayı kaldırabileceğini bilir.. :king:

böyle bir mallık yok. adamın bir elinde benzin, bir elinde çakmak var, bir kıvılcım herkesi yakar orda. onu da geç adamın kafa üstü çakılma ihtimali var.
benim anladığım polisin yaptığı şu "bunların kendini öldüreceği yok, bari ben öldüreyim"
nerede eğitim veriyorlar bu polislere çok merak ediyorum.

şu haklı şu haksız dersek hata yapmış oluruz...taksici tayfasına vurmak en kolayı belki ama onlarıda anlamak lazım...polis genelde keyfi tutum içinde gerçek olan bu...

geçen Taksime gittim Taksiler kuyruk olmuş trafik terörü yaratıyorlar ambulans bile tırmalıyor hastane yolunda...ekmek parası diye trafiğin içine edenlerde var...iki ucu comolokko yani...:p

bana özelden ulaşanlara bu polisler nerde eğitim alıyor açıklayabilirim...bir bize gelmiyor demek ki bu keyfi uygulayıcılar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yazık en önemli mal varlığını yakacakmış az daha :p

Polis ne yapabilirdi?

Videonun 1.36 sn de adam gel ula diyor,
Kime? itfaiyeye,
Nerede? 20 metre ileride,
İtfaiye neden orada? yangına müdehale için,
İtfaiyeye gösterilerde su sıktıran polis kenara çekilse anında yağmurlama ile ne çakmak ateş alır ne de üzerlerinde benzin kalır.
Tazyikli sıkmadan, düşürmeden tehlikeyi bertaraf etmek mümkün.
Birazdan uygun cümleler bulursam polise giydireceğim ya nasib.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar