TRAIL ve RAKE nedir? (Motosikletin kullanımını etkileyen önemli şeylerdendir)

Pandermos guzel bir bicimde yaziya dokmussun olayi walla, tesekkur :)

memin1857 :cat:

yeni bir teknik konuda gorusmek uzere :cherry:

cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar ama takviye iki teker takıldığını bende okudum ama görmediğim için aklımda bir tasviri oluşamadı üzgünüm :) (extra iki teker ama nereye ?) memin arkadaş bu resimleri zamanında koymuş olsaydı birbirinin aksi istikamette giden iki tekerlekten bahsetmezdim pandermosun açıklamaları memin ve g strider arkadaşın göndermiş olduğu resimler için çok teşekkür ederim :) agresif yada alaycı davranmış olabilirim ama bu tepkim foruma giren arkadaşların tepkisiz kalmasındandır. apv41 in dediği gibi anlamayanlara anlatmak güç olacak (bkz. stok) :)

Paylaşılan bilgi sonsuzluktur.

cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar ama takviye iki teker takıldığını bende okudum ama görmediğim için aklımda bir tasviri oluşamadı üzgünüm :) (extra iki teker ama nereye ?) memin arkadaş bu resimleri zamanında koymuş olsaydı birbirinin aksi istikamette giden iki tekerlekten bahsetmezdim pandermosun açıklamaları memin ve g strider arkadaşın göndermiş olduğu resimler için çok teşekkür ederim :) agresif yada alaycı davranmış olabilirim ama bu tepkim foruma giren arkadaşların tepkisiz kalmasındandır. apv41 in dediği gibi anlamayanlara anlatmak güç olacak (bkz. stok) :)

Tezler antitezler ile kanıtlanır, sürü mantığı benide rahatsız etmekde; seni çok iyi anlıyorum. Ama herşey saygı çerçevesinde.

Memin; yeni konularının devamını bekliyoruz.

Çok teşekkürler böyle ayrıntılı teknik bilgilerin verilmesi çok güzel.Emeğiniz için teşekkürler.

007

Paylaşım için teşekkürler... Çok önemli ve güzel bilgiler... Işığın kaybolmasın dileklerimle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar