Trafikteki En Tehlikeli Bombalar....

Evet arkadaşlar anladığım kadarıyla herkes F şıkından yani yayalardan şikayetçi.

Bende bu sorunu çok kuvvetli bir havalı kornayla çözdüm.Biraz korkudan hopluyorlar ama çok işe yarıyor.(Korna canavarımıyım neyim:p)

Minibüsler en tehlikeli olanlar sadece motosiklet için değil yaya ve arabalar içinde tehlike kaynağı.

d şıkkını isaretlıyorum sebebini sorarsanız gecenlerde bi caddeden gidiyordum yaşlı bir emca yolun ortasında scooter ile gidiyor bende sonundan bastım gececegim sırada onume bir kırdı on frene asıldım teker kızakladı frenı bırakıp sola yattım ama aynayı vurdum amcam ne sınyal verdi ne arkaya baktı ve ters şeride gectı sukur oda düşmedi kazasız belasız kurtuldum bu olaydan

motosikletlere gıcık olanların hepsine gıcık oluyorum:mrgreen:. bazen otomobiller bilerek önümü kesiyorlar. yayalarada gıcık oluyorum. karşıdan karşıya geçerken motosikletiz diye yanıma kadar geliyorlar neredeyse.:pr: dolmuşlarada gıcık oluyorum. 10 km hızla gidip adamın bütün sinirini tepesine çıkarıyorlar. ticari taksileri zaten söylemeye bile gerek yok.onlara her daim gıcığım. diğer motosikletlere gıcık olmuyorum fakat kullanıcılarından bazılarını hiçbir korumasız görünce adımızı kötüye çıkardıkları için onlara gıcık oluyorum. :farao:

dostum sonuna kadar destekliyorum seni tam düşündüğüm gibi ifade etmişsin vallaha hepside doğru. :rendeer:

HRC

a mı diym b mi diym, c mi diym d mi diym hı nedyim :p
ivedik1.bmp

A midim, B midim, C midim, D midim, E midim, F midim, G midim...:cherry:
A diyorum çünkü ne yapacakları belli olmuyo hatta bu A şıkkıyla ilgili söylenecek o kadar çok şey var ki dilim varmıyor.

Bizim burası küçük yer olduğundan dolmuşlardan bir şikayetim yok.Zaten hepsi yıllardır taksicilik yapmış tecrübeli efendi adamlar yolda bir delilik yapmıyorlar.

Hususi otomobillerden de pek hazzetmiyorum.Özellikle kavşaklarda önüme geçiyolar.
Daha aklıma gelmeyen birçok şey de var tabiki.
Saygılar:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar