Gençsin, hala öğrencisin ve o olayda haklısın. Dikkatsiz bir herif yetmemiş gibi birde plakana vuruyor. Suçlu birde kendini güçlü hissedip, çocuğa bir ders vereyim derken, rezil duruma düşmüş. Umarım salladığın onu kulağında patlamıştır, oda birdahakinde yine ölye davranmaya kalktımı, kulakları çınlar. Sakin ol, serinkanlı davran, baktın kendini kaybedip fiziksen olaya girişiyor, o zaman tornayı gözünden vur. Tek haraket.

Mesala bana veya plakama öyle bkilerek dokunmak gt ister. Üzerinde iki Türk bayrağı Birde büyük harflerle SAMURAİ yazıyor. Kafadan 3 ipon. Oyun biter.
Aslında haklısın öfke kontrolü gerekli fakat biraz fazla sinirli bir yapım var ne kadar sakin kalmaya çalışsam da bazen olmuyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
Arkadaş ne diyon. Sen bir rüya , bir hayalden bahsediyorsun. Nasıldı bayan, çekicimiydi, güzelmiydi.
Birdaha öyle birşey başına gelirse, benim numaramı ver dostum. Arkadaşın motoru dersin, o sana yemekde ismarlar, diyebilirsin.