Trafikte Sağ Kalmak İçin İpuçları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendi adıma teşekkür ederim, benim gibi acemiler için güzel bir kaynak olmuş

motosiklet kullanan herkesin bilmesi ve dikkat etmesi gereken şeyler bunlar. eline sağlık..

elinize emeğinize sağlık gerçekten faydalı bilgiler..zaten çoğunu uygulamaktayız.. birde binerken benden tavsiye dua etmeyide unutmayın..

Bendende bir sır trafikteyseniz siz arabalardan korkmayın korkarsanız bi adımilerleyemezsiniz...

Arabaların sizden korkacağı hareketler yapın....

Kimse arabasının hasar almasını istemes(aşırıya kaçmadan ) :D

Şaka bir yana güzel döküman olmuş!

herkesin iyi cce okuyup dikakte alamsı gereken bilgiler . paylaşımın için sağol .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bi ara gazla sıkışık trafikte yolda olduğmuuzu belirtelim,
bayan, iett, dolmuş, taksi söförlerinden çooooook korkalım,
trafikte en önde olmak icin herkesi gecmeye çalışmayalım,
eve tek parça dönebilelim...

herkesin kulağına küpe olması gerken bilgiler...hele motorsilklet kullannlar için....

ben size bir olay anlatayayım başımdan çok ilginç bir olay geçti genelikle şehir içinde hız yapmayı sevmem dikkat li olmay aözen gösteririm. ümraniye istiklal mah göztepe istikametine doğru giderken genellikle orada birçok kedi vardır mutlaka hergün bir tanesini yolda ezilmiş olarak görüyorum bunu gördüğüm için daha dikkatli olmaya başladım fakat gecen hafta çarşamba günü inanılmaz bi kaza yaşadım ben önüme ve akan trafiğe dikkat kesilmişken havadan birşey hızlı bir şekilde kaskıma vurup düştü ben de ister istemez heycan ve hafif bir panik yaşadım motordan indiğim vakit bunun bir güvercin olduğunu gördüm fakat yapılaca bir şey kalmamıştı.

Geçen gün kuzenimle gezmeye bir köye giderken ineklere bakıyoduk, az daha çarpıyodum, sola viraj varmış....

ben size bir olay anlatayayım başımdan çok ilginç bir olay geçti genelikle şehir içinde hız yapmayı sevmem dikkat li olmay aözen gösteririm. ümraniye istiklal mah göztepe istikametine doğru giderken genellikle orada birçok kedi vardır mutlaka hergün bir tanesini yolda ezilmiş olarak görüyorum bunu gördüğüm için daha dikkatli olmaya başladım fakat gecen hafta çarşamba günü inanılmaz bi kaza yaşadım ben önüme ve akan trafiğe dikkat kesilmişken havadan birşey hızlı bir şekilde kaskıma vurup düştü ben de ister istemez heycan ve hafif bir panik yaşadım motordan indiğim vakit bunun bir güvercin olduğunu gördüm fakat yapılaca bir şey kalmamıştı.

Ya kask olmasaydı durum ne kötü olurdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar