Trafikte plakasiz araclar

Arkadaslar ,Ankara da oturuyorum.Mamakta tip fakultesi caddesi var.Ne zaman caddeden gecsem plakasiz (cogunlukla otomobiller ) araclar goruyorum.Buyuk ihtimalle Nato yolu veya Tuzlu cayir civarina gidiyorlar.Ayni cadde yakininda Mamak ilce emniyet mudurlugu var.Plakasiz araci ne durduran var ne de soran.

Bizim asayis ve trafik sistemimiz vasat durumda.Plakasiz otomobil nasil olurda trafige cikar?Bir kazaya karisip kacsa onu nasil bulacagiz? :jocolor:

Orayi ben de biliyorum.Caddeye surucuyu,plakayi ve araci tespit eden bir kamera koysalar hirsizlari yakalarlar herhalde. :bounce:

arkadaşlar hiç trafikte b ehliyeti ile scooter kullanırken yakalanan oldumu polise?ne diyorlar cezaii hükmü nedir bilen varmı

bypocar, ceza ehliyetsiz araç kullanmakla aynıdır. nasıl a2yle araba kullanamıyosun blede motor kullnamazsın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraz gercekci yaklaşırsak , 20 milyona halledersin

ama eğer gerçekçi olamassan 180 milyon trafik cezası yersin ve araç otoparka çekilir. yaşın 17den küçükse (17 yaşını tam olarak doldurmamışsan) mahkemeye sevk edilirsin polis amcaların mahkemeye kadar sana eşlik ederler mahkemedede sana 400 milyona yakın bi ceza keserler sonra ehliyeti olan bir arkadaş bulursun otoparka gidersin normal otopark ücretinin ortalama üç katına arabanı otoparktan alırsın bu kadar toplam olarak yaklaşık sana 500 YTL ye patla ben yaşadaım ordan biliyorum :pl: :pl: :pl: :pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o zmn biraz daha gerçekçi olursun..
polis amca sayısı = x
x çarpı 20 = 20x para odersin :D

harzetki trafikte uygulama yapıyolar ve aracın birinde başkomser amcada oturuyo hadi şimdi napcan bizim hesap yine değişiyo
x*20+(10*20 adam o yıldızları boşa takmıyo)=bilmemkaç milyon bi tanede yemeyene denk gelirsin adam babadan zengindir silah taşımak için polis olmuştur
valla çok kötü be düşünmek bile istemiyorum valla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Olay bitmiş bize okumak düşer :) Sanırım bu soruyu soran arkadas Motoru Rafa kaldırmıstır. :pr:

yok merak etmeyin kışa kadar kaldırmaya niyetim yok.şu yeni yasa çıksada b ehliyet yetrli gelse

Motosiklet kullanicisinin mutlaka A2 ehliyeti olmali. B sinifi ile 50 cc kullaniliyor diyelim.3-5 yil sonra 250 cc lik bir motosikleti beyenip de kullanamamanin verdigi aci buyuk olur herhalde. :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar