Trafikte motosiklet ne kadar zaman kazandırıyor / Ayşe Şule BİLGİÇ

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arada benzine yine zam gelcekmiş bilgisi olanlar varmı? Hani öyle bişi varsa varil varil alıp mt üyelerine satacam :p

Trafikte yol almanın ve zamandan zaman çalmanın en mantıklı,en ekonomik
olanı ;
tabiki bizim aşkımız,ruhumuzla özdeşleşmiş makinalar...

Bunu birkez daha deneysel olarak kanıtladığı için ŞULE hanıma teşekkürler..

AŞB' Alıntı:
Maliyet konusunda otobüsün eline kimse su dökemez ama kaybettiğiniz zamanın bedeli sizce ne kadar eder?
pek çok güzergahta (ister uzun, ister kısa olsun) motosiklet, İETT'den daha avantajlıdır. :bounce:

Ayşe Hanım motosikletin avantajlarını bilmeyenler için güzel bir araştırma yapmış ama, bir motoru hele hele İETT ile kıyaslamak çok acaip olmuş yaav:p Bari deneyine bir adet yüklü kamyon ve bir adet hızlı yürüyen yayayı da ekleseymiş:mrgreen: bugün trafik acaip yoğundu, en fazla 14 dakikada geldiğim evime 15,5 dakikada ulaşabildim yaav:pale: Yetkililere sesleniyorum, çözün şu İstanbul'un trafik sorununu, yollarda rezil oldum :p:p

pek çok güzergahta (ister uzun, ister kısa olsun) motosiklet, İETT'den daha avantajlıdır. :bounce:

gültekin arkadaş da benim gibi trafik mağdurlarından heral:p

Son düzenleme:
yazıyı tam okumadım ama motosikletin üstünlüğü tartışılmaz.zaten otobüs ile seyehat ediyosanız zamanınızın çoğu otobüs beklemekle geçtiği için:farao: pazartesi firmaya otobüsle gitme hatası yaptımda ordan biliyorum.(çekmeköy-altunizade)motosikletle 20-25 dk,otobüs 1 saat(min.) otomobil-denemedim ama altunizade trafiği yüzünden oda ortalama 1 saati bulur sanırım.

Anlayacaklarda geç anlayacaklar bizi.Dünya'daki organik yakıtlar tükenip küresel ısınma yüzünden buzullar eridiğinde Jetsky'lere bineriz artık:mrgreen:..

güzel br yazı..
ben son bikaç seferdir motosiklete bindiğim zaman emniyet şetidini kullanmamayı deniyorum..
ne kadar trafik olursa olsun araçların arasından gitmeye çalışıyorum
ve farkettimki çokta zaman kaybetmiyormuşuz:)
tek sıkıntı sinyal vereden şeritten şeride geçmeye çalışan sürücüler..

altındaki motor öle gidiyo ama bizdeki öle degil aradan dereden geçemiyoruzz koruma demirlerim angel oluyoooo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok baba ya bndede koruma demırı fln war ama ızmıt yolundan gelırken gıselerde 1 saat beklıceekken 5 10 dkk ya cıktık:mrgreen::) onmlı olan daha kısa zamanda gecıomuyuz ewet no problem =)):queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar