- Konu Yazar
Malum İstanbul trafiğinde motor sürmek zordur.Pek kavgaya yeltenen birisi değilim motor kullanmam sıkıntı yaratır mı?Ağzımı elime verirler mi yani :mrgreen:
Hayatta kavga etmem, siz bilisiz, haklisiniz, gecmis olsun,bir seyiniz varmi.? gibi sihirli kelimeler varken yumruga silaha falan gerek yok. Trafikte Buyugumde abimdir, benden kucugumde. Gerekirse ilk firsatta kacarim. Alalen kendimin, esimin ve cocuklarimin canina oldurme maksati ile bilincli kast etmeye calisan birisi yada birileri olursa, mermisi surekli atim yataginda bekleyen kurmaya bile gerek duymadigim .45ACP mermilerim ile tanisir hic tereddut etmem. Hemde korkutmak icin degil tamamen hareketsiz kalana kadar durmam.
Nitekim Allah herkese nasip etsin silah tasiyabilmeyi. Acayip mulayim, hosgorulu, kibar herseyi alttan alan hatta kufurlere bile gulup eyvallah abi diyen birine donusturuyor insani gozunu sevdigimin silahi.
trafikde seni sıkıştırana korna çaldın diye kasıtlı olarak önüne kırıp aniden fren yapacak kadar .....lar var.
o beklerken sen neden aradan geçtin-geçiyorsun diye sıkıştırmaya, kaza yaptırmaya çalışanlar var. trafikde bir sürü aşağılık kompleksli psikopat ile birlikte yol alıyoruz, hiç tereddüt etmeden insanın canına kast edebilecek kadar da kontrolsüz mahlukatlar bunlar. sen efendi efendi sür, kimseyle de dalaşma. sakinliğini koru, yoluna devam et.
Gecen gun dukkanin motoruyla biri dusurdu beni 3 kisi inip ustume yuruduler dukkanda 300 metre ilerde 2 dk bekleyin geliyorum dedim gittim dukkana arkadaslarla geri geldik malesef 2 dk onceki filler ucup leylek olup gitmislero an yaparlar sonrada bidaha bulamazsin
Atışa hazır 45ACP bilmemne mermisiymiş.... :mrgreen: Sen hala akıllanmadın mı kovboy ?? Hatırladığım kadarıyle RAMIREZ adlı üye su başlıkta seni rezil ettiydi...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/149536-havalimaninda-motosiklet-hirsizligi.html
Hayirdir, kiskandinmi alamiyorsun diye, biraz daha calis sende belki tasima ruhsati verirler :queen:
Ben kendi ve sevdiklerimin canini korurken ne ne yapacaksin acaba? Umarim basiniza boyle birsey gelmez, ama hafif bir olay olup akillanman lazim, silahin gunumuz turkiyesinde, yemek, barinma, giyinme ve sagliktan sonra gelen temel bir ihtiyac oldugunu. Senin gibi sevgi kelebeklerini cok gorduk silaha karsi olup,canini malini kaybeden. Umarim sende onlardan birisi olmazsin.
ellerini de kırmazlarsa neden olmasın![]()