- Konu Yazar
Hepinize merhabalar
Uzun yıllardır arabamla tek bir ufak kaza dahi yapmamışken bugün tam bir trafik magandası yüzünden motorumla nerdeyse arabanın altında kalıyordum..
hersey normal
trafigin akış hızı 40-45 km
gidişli gelişli bir yol
öndeki aracı sag lastik izinden takip ediyorum
yaklasık 15 mt mesafe var
hızlar aynı
ve öndeki arac bırakın sinyali sanki slalom yarışı yaparcasına inanılmaz sert bir sağa manevra ile önüme kırıyor.
amacı benzinliğe girmekmiş...
ve tabii ben aracın altına girmemek için o panikle fren ve sonrasında kızaklayarak yerde sürünme..
üstümde korumalı montum ve elimde eldivenler olmasaydı cok daha büyük hasar alacaktım.
ki dizliğim olmadıgı için dizimde ufak bir yırtılma oldu. kolumdada incinme.
ben motosikletiyle trafige cıkacak arkadaslara sunu soylemek istiyorum
SİZ SİZ OLUN 10m LIK BIR MESAFEYE DAHI GIDECEKSENIZ BILE TAM KORUMANIZ OLMADAN ASLA MOTOSİKLETİNİZİ KULLANMAYINIZ..
BU kazayı hafif sıyrıklarla atlattıgım için şükrediyorum...
Uzun yıllardır arabamla tek bir ufak kaza dahi yapmamışken bugün tam bir trafik magandası yüzünden motorumla nerdeyse arabanın altında kalıyordum..
hersey normal
trafigin akış hızı 40-45 km
gidişli gelişli bir yol
öndeki aracı sag lastik izinden takip ediyorum
yaklasık 15 mt mesafe var
hızlar aynı
ve öndeki arac bırakın sinyali sanki slalom yarışı yaparcasına inanılmaz sert bir sağa manevra ile önüme kırıyor.
amacı benzinliğe girmekmiş...
ve tabii ben aracın altına girmemek için o panikle fren ve sonrasında kızaklayarak yerde sürünme..
üstümde korumalı montum ve elimde eldivenler olmasaydı cok daha büyük hasar alacaktım.
ki dizliğim olmadıgı için dizimde ufak bir yırtılma oldu. kolumdada incinme.
ben motosikletiyle trafige cıkacak arkadaslara sunu soylemek istiyorum
SİZ SİZ OLUN 10m LIK BIR MESAFEYE DAHI GIDECEKSENIZ BILE TAM KORUMANIZ OLMADAN ASLA MOTOSİKLETİNİZİ KULLANMAYINIZ..
BU kazayı hafif sıyrıklarla atlattıgım için şükrediyorum...