Trafikte ilk kazamı bugün motorumla yaşadım

Hepinize merhabalar
Uzun yıllardır arabamla tek bir ufak kaza dahi yapmamışken bugün tam bir trafik magandası yüzünden motorumla nerdeyse arabanın altında kalıyordum..
hersey normal
trafigin akış hızı 40-45 km
gidişli gelişli bir yol
öndeki aracı sag lastik izinden takip ediyorum
yaklasık 15 mt mesafe var
hızlar aynı
ve öndeki arac bırakın sinyali sanki slalom yarışı yaparcasına inanılmaz sert bir sağa manevra ile önüme kırıyor.
amacı benzinliğe girmekmiş...
ve tabii ben aracın altına girmemek için o panikle fren ve sonrasında kızaklayarak yerde sürünme..
üstümde korumalı montum ve elimde eldivenler olmasaydı cok daha büyük hasar alacaktım.
ki dizliğim olmadıgı için dizimde ufak bir yırtılma oldu. kolumdada incinme.
ben motosikletiyle trafige cıkacak arkadaslara sunu soylemek istiyorum

SİZ SİZ OLUN 10m LIK BIR MESAFEYE DAHI GIDECEKSENIZ BILE TAM KORUMANIZ OLMADAN ASLA MOTOSİKLETİNİZİ KULLANMAYINIZ..

BU kazayı hafif sıyrıklarla atlattıgım için şükrediyorum...

geçmişler olsun abicim Allah daha büyüklerinden korusun her onune gelen ehliyet alıp trafiğe çıkarsa olacağı bu Allah korumuş ... :(

çok geçmiş olsun. ne yazık ki bazen kurtarmak mümkün olmuyor
geçenlerde de arkadaş düşmüş dizindeki sıvı akmış menisküs gibi bir şey sanırım durumu ama çok kötü dize darbe. Mt de birinin de diz kapağının kırıldığını okumuştum

cok cok gecmiş olsun bu konuda cok haklısın kücümsediğimiz bazı korumalar bile eldiven gibi bazen cok ise yarıyabiliyor sonucta araba gibi değil dış etken olarak hicbir koruma yok ve cok dikkatli ve tam korumalı olmamız lazım allah korusun umarım bidaha yaşamazsın böyle bisey özellikle türkiyede kimsenin motorsiklet kullanıcılarına saygısı kalmamış böyle seyler cok geliyor insanın basına

Gecmis olsun;
Bu konuda bir oneri;
isteyen alir isteyen begenmez kalir...

Ben her daim onumdeki yanimdaki sagimdaki ve solumdaki tum trafigin bana karsi aktigini dusunur oyle hareket ederim.herhangi bir arac ters bi hareket yaparsa naparim diye yolculuk esnasinda anlik dusunurum.hatta oyleki kendimi atabilecegim yerleri bile dusunurum.Allah gostermesin ama tedbiri elden birakmamak lazim.bu sekilde 2 buyuk faciadan donmusdum ki mevcut konularda aciklamisdim bunlari...Bilinc genel degil kisisel olmali cunku sizi siz tanir ve ancak icinde bulundugunuz durumdan siz kurtarirsiniz(takdiri sizde tevekkulu Allahdadir unutmayin...umarim anlatabilmisimdir...

geçmiş olsun,bence sağ tekerden yada sol tekerden takip yapmayın arkadan gelen aynı şeritte dibinizden sollamaya yada sağlamaya çalışıyor çünkü.eğer otradan giderseniz mecbur araba sollarmış gibi solluyorlar diğer türl üsanki ben yanaştım yanımdan geç dermiş gibi oluyorsunuz ve kazaya davet çıkarıyorsunuz ayrıca orta aynadan baktıklarındada sizi göremiyorlar kenarda iseniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun,beterinden korusun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun,Umarım birdaha yaşamazsın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar