öncelikle geçmiş olsun, Allah hepimizi bu gibi tehlikeli durumlardan korusun.
Bizler her ne kadar bu konularda duyarlı olmaya gayret etsek de unutmamamız gerek bir gerçek var ki o da Türkiye'de
yani insan hayatının en ucuz olduğu ülkelerden birinde yaşamaktayız. geçen hafta beni bir ticari sıkıştırdı ve kaza geçirmeme
neden olduktan sonra durmadan kaçtı. kol, bacak patlak günlerdir acı çekiyorum ve ne yazık ki bu gibi durumlarda hakkınızı
yasal yollardan aramak isteseniz bile pek şansınız yok. zira savcılığa dilekçe verip mobese görüntülerini isteseniz dahi
görüntüleri alacağınızın garantisi yok, zira savcılık eğer uygun görürse görüntüleri talep etmekte. size zarar veren aracın plakasını
almak da çözüm değil ama bahsedildiği gibi motorunuzda kamera varsa belki o zaman bi'şeyler yapabilirsiniz. ben de taksinin plakasını
almıştım ve bayramın son günü tatil olmasına rağmen kendi imkanlarımı kullanarak araç sahibine ulaştım ve durumu anlattım, sonunda
şöförü de bularak kendisine iki çift lafımı ettim ki başkalarına da aynı şeyleri yapmasın diye. onun haricinde maalesef yapacak fazla da
bir şey yok.