Trafikte haksizliga boyun egdirmicez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba ben izmirde yasiyorum ve ilk motorum olan rks outlook 150 yeni aldim ve en kisa zamanda kask kamerasi alicam her yola cikisimda kayitta olucak ve gun icinde hata yapanlari pc ortaminda ayiklicam sikayet edilmesi gereken yere teslim edicem belki cogunuz dicek sikayett etsen ne olucak zaten boyle dusundugumuz icin bunlara firsat veriyorsunuz veriyoruz ama bunu birlik olur yaparsak gun gelir azaldigini goruruz sesimizi duyururuz.
Adamlar kendi canlarini dusunmedigi gibi baskalarinkini hic dusunmez bizim hayatimizi tehlikeye atmalarina haklari yok buna sessiz kalanlarda en az onlar kadar sucludur.
sizde artik buna sessiz kalmayin baska fikirleriniz varsa paylasin uygulayalim.

Ben de bugünden itibaren gidona bağlı telefonla tüm yolculuğu kaydetmeye başladım.

Bizden bişi olmazcılar yüzünden bu haldeyiz, kutlarım karşılığını bulamasan da devam edecek güç olur umarım seninle.

arabadaki o aynalar ve sinyaller ne işe yarıyor acaba merak ediyormu araba kullanan insanlar

Valla ne yalan söyliyim araba kullanıyorum ayna kullanıyorum ama sinyale acayip üşeniyorum yav.. anca arkamdaki aracı zor durumda bırakacağımı düşünürsem sinyal veriyorum ki sıkıştırma olmasın diye

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her motora kamera Uygulanabilse çok güzel fikir araç sürücüleri bir zaman sonra motosiklet sürücüsü gördüğünde trafik polisi görmüş gibi kendine çeki düzen verir. Ama zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar