Trafikte en çok dikkat etmemiz gereken şey.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Yok aga, trafik şakaya gelmez. Arabadan çıkarsın silah çekerler, veya önüne kırar durdurmaya çalışır seni durursun bşaına bela alırsın. Dediğin gibi 1 yumrukla öledebilirsin, kötürüm de kalabilirsin. hiç gerek yok risk almaya, en güzeli sakin sakin yoluna bakcan kimseye bulaşmıcan :/ insan bazen kendine yediremiyor fakat grur canımdan değerli değil...

Trafikte bir servis şoförüne hareket çektim diye evime kadar takip etti beni... ne takip ediyon sende hareket çek git, insanımız fazla asabi D:

Motosikleti
Ns200 15"
Hiç gerek yok en iyisini yapmışsınız.
Aklı başında olan insan davranışı.
Vakti olan Dövüş sporlarıyla biraz uğraşsa baya stres atar biraz ön yargı var ama.
Forumun amcaları da dahil :D
Kum torbası güreş arkadaş arasın da iyi stres alıyor. 20 yaşında gelen hızlı gençlerde değişiyor 40 50 yaş arası gelen de.
Kavga etme isteği ortadan kalkıyor.
Ağırlık sporlarıda güzel stres attıyordu bende. Daha öncesinde boks ve güreş yapmadım ama 2 seneye yakın ağırlık sporu geçmişim var, 16 yaşında 80 Kg bench girip 6 tekrar atabilirdim özellikle son setlerde girerdim, 400 kg civarı leg press falan güzel günlerdi. :)

İnsanın gelişmesini görmek ayna karşısında görmek çok güzel bir duyguydu benim için, iyi bir zamanda tekrar başlamak istiyorum çünkü o zamanlar günde 5-6 saat uyurdum ve tamamen zindeydim.

Lise döneminde bu haldeydim, o zamanlarda bir arkadaş saçma davranışları ile beni okuldaki beden dersi alanında sinir etmişti ve onu boğazında ve belinden yerden 1.5 metre yükseğe kaldırıp sırt üstü koruyucu mindere çakmıştım, onu koruyucu mindere attıktan sonra nefes alamaz ve belli bir süre yüreyemez hale gelmişti. Ardından anladımki eğer o koruyucu minder yerde olmasaydı onu orada en iyi ihtimalle bir ömür boyu sakat edeceğimi anladım ve bir daha şiddete başvurmadım.

İster kabul edin ister etmeyin, insanımızda malubiyeti kabul edemeyiş var. Misal inip dövsen, haydarı çıkarıyor ya da arkadaşın dediği gibi işi husumete döküyor, eve kadar takip etmeler falan. Hiç olmadı bıçağı olsa sallıyor, silahı olsa çekip vuruyor. Hani mertçe yumruklaş, at kirini pasını yoluna devam et, yok...

"Hiç gerek yok, yolunda devam et" diyenlere istemeyerek de olsa katılıyorum. Zorba olana daha da zorbalıkla cevap verilmesi gerektiğini daha ilk okulda öğrendim. Ama işte bu ülkede seni koruyan bir sistem yok. İnsanlar da çocukluk yıllarındaki gibi mert değil.

Zaten kanunlar işlemediği için zorbanın yanına kar kalıyor yaptığı. Eğer kaybedecek bir şeyi yoksa insanın, harbi hayatsızsa belki "inceldiği yerden kopsun" denilebilir. Aksi takdirde maalesef sopamızı saklamamız gerekiyor. Bir de kimse "Süperman" değil, beklemediğimiz kişilerin külçe gibi yumrukları olabiliyor, pipetle gezdirmese de o baş ağrısını bilen bilir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar