trafikte bu tiplerden korkun!

arkadaşlar videodaki tiplerden uzak durun.trafikteki potansiyel tehlikedirler videoda da görüldüğü üzere.kırmızı ışıkta motorunuzun kaç yaptığını soranlar,drag teklif edenler,laf atanlar,sıkıştıranlar,önünüze kıranlar,aynasızlar,sinyalsizler vs.vs.vs. genelde bu tiplerden oluyor.mümkün olduğunca uzak duralım,bırakın en iyisi onlar olsun,en hızlısı onlar olsun...

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=wQ9ia2B2FVU[/YT]

http://www.youtube.com/watch?v=wQ9ia2B2FVU

way benim güzel ülkemin 250 gram beyinden yoksun insanları.Neyse yapaçak birşey yok.Sondaki okkalı tükürük sesine dikkat:)

abi ekip abi ekip:queen:

yeni polis araçlarından biri gelseydi biraz zor kaçardı:)

İyi uzadı haa... Paylaşım ve uyarın için sağol... Ben bu olaya gülerim ama :mrgreen:
Polisin haykırışa bak bee... Lan Şerefsiz... Şerefsiizz... :)

Son düzenleme:
Kaçmasını gerektiren bişey yoktu.

Ha plakasına kesilmiş ha eline verilmiş.

Şimdi birde kaçtığı için ceza kesilecek

Yakalandığında da ayrıca komserin:queen::queen: yada memurların özel muameleside extradan mutluluk yaşatacaktır o arkadaşlara

kaçsada kaçmasada gitti...tabi plaka kimin üzerindeyse o x2 combo yaptı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4x combo da ben yapayım hıyarlara trafiğe kapalı alanda yapcen olm..

umarım yakalanmıstır sankı altında skylıne var arızanın bıde sahınle drıfte kalkıyo ama burda polısın bagırması asıl olay bence serefsız fln

O arabayı kulanıp polisten kaçmayı göze alan bi kişi sizce gerçek plakaylamı dolaşıyordur ?? Ben şahsen pek zannetmiyorum...

umarım yakalanmıstır sankı altında skylıne var arızanın bıde sahınle drıfte kalkıyo ama burda polısın bagırması asıl olay bence serefsız fln

evet polisimizde çok güzel hitap ediyor.gerçi öyle bi serseriye efendi gibi davransa tepesine çıkar polisin.

drifte saygım var ((:) ama kaçmazdım ben ... zira orda dirft yasak tabelası yok (((((((:)

zuhaha polisin bağırışana bayıldım ulan şerefsiz lan şerefsiz adam bir yerlerini yırrtı ama şahinde ii kaçtı sanki oyun oynuyor polislerle :queen::queen:

genç dönemlerim.. ufagım daha aklım tam yerinde degil .. kanımız kaynıyor .. askerdende yeni gelmişim .:)
bizim yazlıgın site bekçisi var .. dayı bildigin türk bekçisi .. bi gözü açık bi gözü kapalı uyur hesaabı .... o zamanlar çok saglam bi golf gtı var arkadaşlarda .. aldım sitede bir iki gazlıyorum ..güzel düzlük de var

baktım dayı elinde fenerle işareti çaktı .. durdum .. la olm napıyon .. pistmi bura nediye bu kadar hızlı gidiyosun .. bak orda tabela var .. 20 yazıyo .. görmedin mi ...,,,, iki saniye sessizlikten sonra

yaww dayıı ne biilliim bende 200 okudum tabelayı .. arabayı zorluyordum .. peaahh (((((((((:) kızdı biraz ama bizim çocuklar iptal ((((:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar