Trafikte başımıza gelen en komik olaylar

Arkadaşlar sizlerle önce ehliet kursunda hocadan duyguğum yaşanmış bir olayı anlatmak istiorm sanırım hocanın başından geçmişti bu olay:mrgreen:

Park halinde bir kaç araç ard arda duruyor ve en önden 2. sıradaki araç çıkmak istiyor fakat zorluk çekiyor bu sırada imdadına ilginç bir şahsiyet yaklaşıyor ve arabasını cıkarması için itinaayla yardım ediyor ve araba başarıyla cıkıyor:queen: sonuç mu?yardım eden tuhaf şahsiyet hemen sonra en öndeki arabasına yani çıkan arabanın önündeki arabasına güvenle binip gidiyor:queen::queen::queen::queen:

Şehir içi Trafiğinde seyir halindeyKen ; öNüme bi hurdacı gelmişti :) Arabası ; hani warya iki ucundan tutup peşine cekiyosun ; Ha ondandı :) araba gibi ilerledikçe ilerliyodu.. Hatta esprimi unutmam hiç ; "Arkadan carparsak 8 de 8 sucluyuz" demiştim... :queen::queen::queen:

ohh valla biz o yola çıkcaz die motor alıos ona para verios vergisine para verios benzinine osuna busuna sigortasına ehliyete para verios ama adamda hiç biri yok ağır ağır önümüzden gidio adaletmi lan bu :p

Arkadaşlar sizlerle önce ehliet kursunda hocadan duyguğum yaşanmış bir olayı anlatmak istiorm sanırım hocanın başından geçmişti bu olay:mrgreen:

Park halinde bir kaç araç ard arda duruyor ve en önden 2. sıradaki araç çıkmak istiyor fakat zorluk çekiyor bu sırada imdadına ilginç bir şahsiyet yaklaşıyor ve arabasını cıkarması için itinaayla yardım ediyor ve araba başarıyla cıkıyor:queen: sonuç mu?yardım eden tuhaf şahsiyet hemen sonra en öndeki arabasına yani çıkan arabanın önündeki arabasına güvenle binip gidiyor:queen::queen::queen::queen:

hacı ben çözemedim bikaç tahta eksik heralde bende:mrgreen:

abi olay şu adam arabası çizilcek die o kdar heycanlanmş ki arkasındaki arabayla aynı halde cıkcaıı halde heycandan önce onun dikkatlice cıkmasına yardmcı oluo sonra kendi arabasını cıkarıo :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar