Trafikte anası belli babası binbeşyüzelli olan bir sürücü daha

Hayır bir şey yaptığıda yok boş boş sağa sola çeviriyor arabayı, yazık.

Sözlüklerde facede vs. gördüm ülkemizin paralı apaçilerinden hergün sabah akşam geçtiğim yol bide. Yarışanmı dersin makas atan mı dersin ara sokakta ışıklarda biyerde yakalasam acayip şeyler yapıcamda hep e5te görüyorum

En acısıda onlarca videosu var youtuba da, adı da belli ama bizim müthiş emniyet birimlerimiz sadece izlemekle yetiniyor. Onlar topcase lere ceza yazmaya devam etsin, trafiği tehlikeye atıyor diye

burdaki amaç ne anlamış değilim neyi ispatlamaya çalışıyorlar acaba mallıklarını mı

sozum ona formula yarislarindaki gibi lastik isitmayami calisiyor acaba?
bu okuzun kaba etinin arasina acik egzozu monte edip tapa gaz gitmek lazim.

samsunda yavru domuza tekme tokat girişen,kafam büyüklüğündeki taşları atan insanlar bu şahısa camı açıp küfür bile edemiyor.işte böyle korkak böyle tırsak bir milletiz.aman sakın tepki koymayın,şikayet etmeyin,adamın altında bmwsi var aga aman haaa alayınızı döver sonra. ::cekic::

burdaki amaç ne anlamış değilim neyi ispatlamaya çalışıyorlar acaba mallıklarını mı

sanıyorum drift yapmaya çalışıp becerememiş gibi... traction control'ü de açık diye düşünüyorum yoksa bmw o kadar yüklenmeye yanlaması gerekiyordu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------

İnşallah geberirler.

yanlız başına geberse, gebersin tabii de
o denediği yolda başkalarının da canını yakar bu piçler
plaka belli heriflerin yüzü belli umarım emniyet peşine düşer bunların.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
İyide arkada kamera kaydı yapan denyoları ne yapacağız?
Al birini vur ötekine.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Ben bir sürücü göremedim bu videolarda..
Gördüğüm şey sadece, otoyola bir öküz kaçmış, arabaların arasında dolaşıyordu.

Akşam bende böyle bi denyo tarafından az daha eziliyordum, Caddede gidiyordum hızım 40-45 km/h civarı, sağa sinyal yaktım 20-30 metre sonra sağ'a sapacaktım, tabi benim arkamdan takip ediyor sinyalimide gördü, Tam ben dönerken, önümden tam gaz geçti az daha ön tekerleğime çarpıp uçuracaktı beni, şerefsiz it oğlu it 3 kuruşluk arabasıyla (eski bir mavi reno) kime artislik yapıyosa. Artık motosiklete karşı ne biçim bi kinse bu anlamadım gitti.

Istanbulda bu çocuklarına rağmen hayattayız hepimizi tebrik ediyorum. Hepimiz bu yoğun elemelerden geçebilen iyi motorcularız ;)

Ýns baþkasýna zarar vermeden 3,sayfa gazete haberlerine bariyerlere gecirmis olarak cikar

Ölse üzülmem dediğim insanlardan, işte milletimizin görgüsüzlüğü, 3 kurusluk arabada kendilerini ralli pilotu saniyorlar. Nedense medyamiz bunlari hic gormez ama bir motosikletli tekteker yapsa katil diye manset ederler. İkiside yanlis savunmuyorum ama motordan dusen biri sadece kendini oldurur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar