Trafik tıkanıklığı

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Bugün İstanbul'dan düzceye kadar gittim. Saat 12 de yola çıktım....
Her otoban çıkışı ve sonrası ciddi yoğunluk vardı.SEBEP ; emniyet şeridi kullanımı..

Gebze kavşaktan körfez köprü girişi kilit idi körfez köprüsü tıkanmış ya da kaza vardı.
Bilecik çıkışı ve sonrası ise tam felaket....

Motorla bile çok zorlandım. Çünkü emniyet şeridi park etmiş araç dolu. Ve ihlal yapan d epey fazla.

Sebebi ise çok trajikomik. Hendek Berceste de mola verenler içeri sığmayınca ıtobanın bir şeridi park yeri olmuş. Sonrası yol açık.Bu kadar salakca bir şey olamaz yav polis orda dedim2 sebep bu 500 binden fazla cez yazdım başedemiyoruz dedi...

Akıl tutulması yaşadım valla. Mola yerinde ki park edilen araçlar yüzünden 20 km trafik tıkalı

Motosikleti
Ns200 15"
Bayram trafiği üstüne bizim milletimizin trafikteki kültürsüzlüğü ve bilinçsizliği en üst seviyede olduğu için maalesef böyle. Bayram öncesi, bayram zamanı ve bayram dönüşü zamanlarında motosiklet kullanmaktan çekiniyorum en garip sürücü tipleri bu zamanlarda piyasaya çıkıyorlar.

Bizim buralar da aynı şekil. Her yıl Bayram tatilinde insan olmayan bir yere kaçasım ve o yerden 10 gün çıkmayasım geliyor. Ülke genelinde bayram tatilinden bunlar yüzünden nefret ediyorum bütün primat ve dağ ayıları trafiğe çıkıyor

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben de Bodrum'a geldim dün, yol normalden 1,5 saat fazla sürdü. (Emniyet şeritlerindeki arabalar yüzünden...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar