Trafik Tahammül Sınırları

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
MotoPixel paylaştı geçen
MotoZikseli dinleyip örnek alıyorsan motor işine hiç bulaşma. Yoksa burnun boktan çıkmaz.
zeki_kus_karga-e1644174998533.jpg

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
normal hayattakinin aksine trafikte çok sakinim neredeyse hergün başıma bi vukuat geliyor ama hiç bağırıp çağırmadım verdiğim max tepki geçen istanbuldan dönerkenki yolda solu tıkayan tıra sağ şeride git demekti

Motosikleti
cbf 150
Ben asla kavga etmem yada kornaya basmam. Amma damarıma basarlarsa gene birşey yapmam :)) ne yapabilirim ulen boyum zik kadar ne bokıma yaşıyorum. Trafikte bende kavga istiyorum bende

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Dostlar.

Cumartesi günü Tekirdağ'a köfte yemeye gideyim dedim. E5/Beylikdüzü yokuşunda dengesizin teki yüzünden az daha kaza yapıyordum.
MediaMark galiba sağda kalan yer, onun hizasında, metrobüs durağına yakın bir noktada beyaz ticari transporter orta şeritte, sinyalsiz ve kontrolsüz bir şekilde bir anda durdu. Sağ akıyor, sol akıyor; bi bu dangalak durmuş yolun ortasında. Arıza mı falan derken adam kaçtı gitti, ben motorla kalakaldım. Bir anda arkadaki yeni yanaşmış sallama kornaya abandı. İçimden bırak git motoru al kapıdan ibişi dedim ama baktım çocuk var arabada tekrar gazladım.

Büyükçekmece Tüyap yokuşunda ticariye ile karşılaştım. Bi baktım direksiyonda ergenin teki var. Kibarca ne olduğunu sordum. Özür diledi, boşluğuna geldiği için motoru boğup stop ettirmiş. Biz muhabbet ederken yandakiler sanki bi bok varmış gibi dahil olup çığırtkanlık yaptılar.
İkimizde muhabbeti kesip o ibişlerle laf dalaşına girdik. Az daha dayak diyorduk :D

Çocuk da edirneye mal bırakıp geri dönecekmiş. Numarasını aldım, akşam saati köfte yiyerek muhabbeti kurduk.

Siz böyle sağdan soldan atlayan gerzeklere nasıl tahammül ediyorsunuz? Gerçekten sabır işi...
Trafik felsefem asla kornaya basmamak, önüme atlayacakları ön görmek, yeşilde bile geçerken kontrol etmek, kırmızıda bile dururken arkayı kontrol etmek. Yani yeşil yanıyor ama tek ben geliyorum diye yola çıkan araca bile yavaşlıyorum. Sinir stres yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar