trafik sıkışmış durumda otbüsün arkasından gidilirmi?

ben gittim ve öğrendim gidilmezmiş meğerse geri geri geldi ve üstüme çıktı :pr: :queen:

önündende gidilmez kırmızı ışıkta bisikletimle beklerken arkamdan bi iç gıcıklayıcı bi ses duydum kafamı bi çavirdim eski 302 halk otobusünün tamponu benim seleye sıfır tabi benim arka lastik otobüsün tamponun altına sıkışmış çıkaracam diye göbeğim çatladı neyseki jant yamulmadı kırmızı ışık bu arada 3.turu bitirdi :)

Gecmiş olsun kardeşim bende bi otobüs mağduru olarak seni çok iyi anlıyorum bugun i.E.T.T otobüsü hayvanı E-5' te benide yoldan çıkarıyodu neyapmak lazım bu herifleri bilmemki:farao:

motorumun akıbeti ön takım parçalandı ışıklar yeşil oluncada kaçtı iimi neyseki teyze oğlu motor tamircisi 10 milyona ön takımı topladık

4 teker kullanıcıları dikat ediyorumda adamlar manyak gibi gidiyolar biz motor kullananları nasıl nasıl fark etmiyolar

Son düzenleme:
GhOsT cHoPpEr' Alıntı:
motorumun akıbeti ön takım parçalandı ışıklar yeşil oluncada kaçtı iimi neyseki teyze oğlu motor tamircisi 10 milyona ön takımı topladık

4 teker kullanıcıları dikat ediyorumda adamlar manyak gibi gidiyolar biz motor kullananları nasıl nasıl fark etmiyolar

öyle de demeyin eğer normalde araba da kullanıyorsanız kaçınız etrafınızdaki her motoru farkediyorsunuz, benim de ne kadar arkadaşım varsa araç sahibi, "ben hiç motor gelirken farketmiyorum" diyorlar.

yansıtıcı kıyafetler giyin ve gece gündüz motorun farlarını açık tutun.

bazılarında kamera oluyor arkada ama belediye otobüsünde falan ne gezerr,birdaha gitmezsin..

Otobüs, panelvan, minibüskamyon ve kamyonet gibi arkasını görmesi mümkün olmayan tüm araçlarda uzak durmalı. Özellikle ticari plakalılar en bebatı oluyor. Adam ne yola bakıyor ne sağına soluna. Derdi bir tek para üstü vermek ve yolcu almak. Pazar sabahıda yol konvoy olmuş ben de aralardan yardıra yardıra gidiyorum. i baktım minibüs. Aynen durdum ve ancak en müsait zamanda geçtim. Asla ilk fırsatta değil. Hatta arkasında kalmayım diye bilerek bir aracın benim önüme geçmesine müsade ettim. Zaten ileride üç kişiyi bir arada göre minibüslü canavar sağa kırdı aynen yolun ortasında durdu. Bende ancak o zaman geçtim gittim.

Otobüs, panelvan, minibüskamyon ve kamyonet gibi arkasını görmesi mümkün olmayan tüm araçlarda uzak durmalı. Özellikle ticari plakalılar en bebatı oluyor. Adam ne yola bakıyor ne sağına soluna. Derdi bir tek para üstü vermek ve yolcu almak. Pazar sabahıda yol konvoy olmuş ben de aralardan yardıra yardıra gidiyorum. i baktım minibüs. Aynen durdum ve ancak en müsait zamanda geçtim. Asla ilk fırsatta değil. Hatta arkasında kalmayım diye bilerek bir aracın benim önüme geçmesine müsade ettim. Zaten ileride üç kişiyi bir arada göre minibüslü canavar sağa kırdı aynen yolun ortasında durdu. Bende ancak o zaman geçtim gittim.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun;

Zaten mümkün mertebe bbelediye otobüslerine yaklaşmamak lazım, hele de markası ikarus olanlara, zira çıkardıkları egsoz dumanı adamı akciger kanseri yapar Allah muhafaza :)

Halk otobüsleri ise ayrı bir alem, birbirleriyle yarışmaktan etrafta degil motor Tır olsa banamısın demez sıkıştırırlar

Sj's' Alıntı:
öyle de demeyin eğer normalde araba da kullanıyorsanız kaçınız etrafınızdaki her motoru farkediyorsunuz, benim de ne kadar arkadaşım varsa araç sahibi, "ben hiç motor gelirken farketmiyorum" diyorlar.

yansıtıcı kıyafetler giyin ve gece gündüz motorun farlarını açık tutun.

1-otomobiller diğer otomobiller için bile tehlike oluşturuyorlar. 4 teker olmasalar bi gündeki can kayıplarını saymakla bitiremezdik.
2-kaç arkadaşın motor var mı diye bakıyor? trafik ciddi bir iştir. millet açıyor müziği, yanındakiyle kakara kikiri konuşuyor. diğer arabaları bile farketmiyor ki yaya ve motorları farketsin. trafik dikkat gerektirir. ben araba sürerken tam konsantre sürüyorum, 2 dakika gülecem diye birilerinin hayatına mal olmak istemem.

watercolours' Alıntı:
1-otomobiller diğer otomobiller için bile tehlike oluşturuyorlar. 4 teker olmasalar bi gündeki can kayıplarını saymakla bitiremezdik.
2-kaç arkadaşın motor var mı diye bakıyor? trafik ciddi bir iştir. millet açıyor müziği, yanındakiyle kakara kikiri konuşuyor. diğer arabaları bile farketmiyor ki yaya ve motorları farketsin. trafik dikkat gerektirir. ben araba sürerken tam konsantre sürüyorum, 2 dakika gülecem diye birilerinin hayatına mal olmak istemem.
+1000 :cat:

yaw arkadaşlar yansıtıcı kıyafetler falan hikaye bizleri görmek işlerine gelmiyor düşündükleri tekşey nası olsa motor burdan geçer düşüncesi bide tohumuna paramı saydım mantığı var 19 yaşında yeğenimi kaybettim sırf bu düşünce yüzünden kara gümrükte adamın dediği aradan geçer diyi düşündüm

ama geçemedi sonuç kırık bir boyun ve morg adam ceza bile almadı dava 8 yıldır sürüyo hala netice yok

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vala bence de ne arkasından ne önünden ne de yanından geçilir otobüslerin, motor görünce direkt yarış moduna giriyo hepsi yaw canım kardeşim ben yarışçı değilim buyrun gidin alla alla

ZZR

cbrhalil' Alıntı:
Gecmiş olsun kardeşim bende bi otobüs mağduru olarak seni çok iyi anlıyorum bugun i.E.T.T otobüsü hayvanı E-5' te benide yoldan çıkarıyodu neyapmak lazım bu herifleri bilmemki:farao:
otobüs soforları çok sorumsuzlar buna dur denmeli bence

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun arkadaş bende otobüsün neresinden gideceğimi şaşırıyom bazen
en tehlikesi yinede sağında solunda gitmek çünkü busefer hiç görünmüyoruz

iett sürücülerinde müthiç bir vurdum duymazlık var neden mi geçen bir tanıdığımı makam aracı kullanırken bir iett otobüsü sıkıştırıyor ve çarpısıyorlar otobüs şöfürü ve yolcuları tabi suçluyu o yapmışlar ama kimsede aracın makam aracı olduunu bilmiyor ve iett şöförü yanına gelip devlet in arabasına çarptığını seferde kazandıı parayı, masrafı vs vs ödemek zorunda olduunu ve extradan mahkemeye çıkacaını yani herşekil suçlu olduunu belirtmiş bizim tanıdkta sen makam aracına arkadan çarptıının farkındamısın diyince şöför dona kalmıs. adam bunu düşünerek davranıo bana bişey olmaz çünkü yasalara göre devlete ait araçla magdur olmayacaklarını iett şöförleride biliyor ve bundn bukadar rahatlar

saol dostum mostwanted_57

saol necdet kardeş

allah tüm motorsiklet kullanaları 4 teker kullanlardan korusun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar