- Konu Yazar
ben gittim ve öğrendim gidilmezmiş meğerse geri geri geldi ve üstüme çıktı
r: :queen:
GhOsT cHoPpEr' Alıntı:motorumun akıbeti ön takım parçalandı ışıklar yeşil oluncada kaçtı iimi neyseki teyze oğlu motor tamircisi 10 milyona ön takımı topladık
4 teker kullanıcıları dikat ediyorumda adamlar manyak gibi gidiyolar biz motor kullananları nasıl nasıl fark etmiyolar
Sj's' Alıntı:öyle de demeyin eğer normalde araba da kullanıyorsanız kaçınız etrafınızdaki her motoru farkediyorsunuz, benim de ne kadar arkadaşım varsa araç sahibi, "ben hiç motor gelirken farketmiyorum" diyorlar.
yansıtıcı kıyafetler giyin ve gece gündüz motorun farlarını açık tutun.
+1000 :cat:watercolours' Alıntı:1-otomobiller diğer otomobiller için bile tehlike oluşturuyorlar. 4 teker olmasalar bi gündeki can kayıplarını saymakla bitiremezdik.
2-kaç arkadaşın motor var mı diye bakıyor? trafik ciddi bir iştir. millet açıyor müziği, yanındakiyle kakara kikiri konuşuyor. diğer arabaları bile farketmiyor ki yaya ve motorları farketsin. trafik dikkat gerektirir. ben araba sürerken tam konsantre sürüyorum, 2 dakika gülecem diye birilerinin hayatına mal olmak istemem.
otobüs soforları çok sorumsuzlar buna dur denmeli bencecbrhalil' Alıntı:Gecmiş olsun kardeşim bende bi otobüs mağduru olarak seni çok iyi anlıyorum bugun i.E.T.T otobüsü hayvanı E-5' te benide yoldan çıkarıyodu neyapmak lazım bu herifleri bilmemki:farao: