Trafik sigortasında indirimler başladı

bu saatten sonra sigorta fiyatlarının eskiye döneceğini hiç zannetmiyorum. istanbul için ortalama 500 tl ye falan inse öpüp başa koymak lazım diye düşünüyorum ama o bile zor.

930 lira çıkıyor. s...m yapacakları işi. iki buçuk aydır sigortasız dolaşıyorum. iki senedir hiç kaza yapmamış bir motor sürücüsüyüm. adalet nerde? sigorta migorta yaptırmıyorum.

Aman kardeş yerin kulağı var sen yine yaptırma..
Ama dillendirmede :mrgreen:

Bende yaptırmıyorum 2 liralık mala 1 liralık sigortamı olur. hangi sigorta şirketine sorsam halinden memnun gibi; kimse tepki koymazsa bu fiyatlar böyle kalır tabi....

Ne kadar saçma bir ülkede yaşıyoruz be kardeşim. Yüzde 5 dalga geçer gibi bir indirim. Şaka mı nedir bu, sonradan yüzde 10 a mı çıkacakmış ALKIŞ HÖKMETİMİZE WOHOO

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Aman kardeş yerin kulağı var sen yine yaptırma..
Ama dillendirmede :mrgreen:

Mehmet napıyorsun burda :D

ister istemez sigortasızlık oranı artacak bu bir gerçek. ama diyorum ki fazla diretmeyelim. idare ederim diyenler sigorta yaptırmasın ki böylece bu baş belası kusurlu sistemden kurtulabilelim. ben şu anda başka ihtiyaçlarımı görüyorum ve motorumun görselliğini iyileştiriyorum ama sigorta yaptırmıyorum.

neden ben fedakarlık yapayım ki bu bekar ve yoksul halimle sigorta şirketleri için? ben yiyemedim siz yiyin demek istemiyorum, bu yüzden sigortasız dolaşıyorum. elini hiç işe güce sürmeyen insanlar son model araba ve motosiklet kullanıyorlar. fabrikaları var ve çok pahalı elbiseler giyerler. her istediklerini yer içerler. istedikleri zaman gezip tatil yaparlar.

şimdi ben niye çıkıp hakkımın yenmesi üzerine birde sigortacılara kıyak yapayım?

500 tl civarı olsun o zaman yaptırırım sigorta :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar