dün inazumaya 660 ödedim.
r:
Sigortacı değilim ama sigortacılara da kızmamak lazım. 690 lira sigorta yaptırılıyor,, karşıya vereceğimiz ufak bi far kırma, ayna parçalamada hasar 2-3 bin TL. 690 TL işçiliğe yetmez. Adam 690 liraya hasarlı aracı dükkandan içeri sokmuyor.
https://eksisozluk.com/entry/138452566
amacım ağlamak değil bilgi vermek:
cuma günü sigortam.net'ten, bitmekte olan trafik sigortamı zaten çok yükselmiş fiyatlarla yenilemek zorunda kaldım. geçen yıl, hasarsızlığı tavana yükselmiş eski motorumu satmadan yenisini aldığım için o indirimi yeni poliçeye yansıtamamışlardı, artık o motoru sattığım halde de yenilenen poliçeme indirimi yansıtamıyorlarmış.
ne yapacağız bu fiyatlarla diye sorunca; iki gün önce %25 zam geldiğini, üzgün olduğunu söyledi telefondaki hanımefendi sağ olsun. keşke iki gün önce arasaydınız dememe de yasal olarak yenileme sürecimin yeni başladığını iletti. o halde taksit yapalım; o da yok. size shell''den 75 liralık akaryakıt puanı verelim, dedi.
gittim shell kart aldım, sms ile gelen kodu girdim, bilmem kaça gönderdim, 48 saatte yüklenecek diye mesaj geldi ama yok. ertesi gün sorayım dedim, shell' e bağladılar; evet olmamış durun bakalım olmazsa manuel yükleyelim.. e bugün ikinci 48 saat doldu, artık can sıkan bir hal aldı, yükleseniz ya.. yok.. onlar da sigortam.net'e söylemişler de, sorunlar çıkmış da..
taahhütünüzü yerine getirmediğinizi ileteceğim insanlara deyince, iki firma da size kalmış dedi.. ben de sigortamın iptalini istedim.. bittikten sonra başka yerde yaptırırım artık..
edit: başlığın tam hali "07 haziran 2022 sigortam.net ve shell'in hediye akaryakıt rezaleti" olacaktı ama malum, karakter sınırı.. diyeyim de adet yerini bulsun. (swh)
Eş-dosttan tanıdık yada işini iyi yapan bir sigorta acentesi bulup sbm'den 100-200 lira altına yaptırabilirdiniz
Bu mümkün mü, ben sbm'de en ucuz ray sigortayı gördüm bu sefer o da 620TL falan çikti, daha ucuza nasıl yaptırabiliriz, var mı bir öneri acenta falan?
Arabada kaskolar 10 bin tl lere dayanmış ..
Bu mümkün mü, ben sbm'de en ucuz ray sigortayı gördüm bu sefer o da 620TL falan çikti, daha ucuza nasıl yaptırabiliriz, var mı bir öneri acenta falan?
Aslinda en iyisi hic yaptirmamak da olabilir.
20 senedir motor kullaniyorum, hic kazaya karismadim, motor kullanimim da gittikce azaliyor bu arada.
Bu parayi ödemekten bıktım artık. Eger bir zarar verirsem gerekli parayi ödeyebilirim sanirim onun yerine, bu secenegi secmek iyi olabilir.
2-3 kat zammı kabul etmesi zor.
Eger polis cevirirse durumu anlatmayi dusunuyorum, durumla ilgili belgeleri (ve daha fazlasını) da yanimda tasiyabilirim.