Trafik sigortası yardım

Merhaba herkese. 2 ay önce yamaha ybr125esd aldım. Muayene ve sigortasını yaptıramadım hala. Bugün bir sigortacı ile irtibata geçtim ve benden 340tl istedi. Gerekçe olarak 30 yaşının altında olmamı söyledi. Siz ne dersiniz istediği fiyat hakkımı yoksa bu sigortacı enayimi arıyo yardımcı olurmusunuz. Bide ankarada oturmaktayım bildiğiniz, tanıdığınız uygun sigortacı varmı ? Öğrenciyim gerçekten ne sigortayı yaptırabiliyorum nede motorsiklete binebiliyorum yardımcı olun lütfen :(

firmalar kişilere göre farklı fiyat cekiyorlar.

genc olmanız yuksek fiyatta illaki etkilidir.

yapmanız gereken bir cok firmayı bunyesinde bulunduran bir yere gidip bircok şirketten fiyat almanız

olmazsa telefondanda şirketlere ulasabilirsin

sigortam net den de fiyatlara bakabilirsin.

Eğer sigortanız sona erdiyse ve yenilemediyseniz o da fiyatı arttırıyor.

Ankara'ya motosiklet almaya gittiğimde, Çankaya vergi dairesinin orda bir firma bana en düşük 600tlden başlıyor size göre demişti kasko fiyatına sigorta :) daha sonra Bursa'da kendi sigortacıma 127tlye yaptırmıştım.(06 plakaydı) Dikkatli olun bu sigortacılar gerçekten çok çakal.

Yukarıda arkadaşlar yazmışlar zaten. Kesinlikle farklı sigorta şirketlerinden fiyat alın. Trafik sigortası için çok farklı fiyatlar çıkabiliyor ve a şirketi ile b şirketi arasında fiyat olarak uçurum olabiliyor. Zaten her sigorta şirketi kredi kartına taksit de yapıyor. Allah kolaylık versin.

Yaş etkeni yüzünden motosikleti babamın üzerine aldık. Sigortada seviye esaslı bir indirim ya da sürprim uygulanıyor, yaptırma zamanınızın gecikmesi de yanılmıyorsam bu seviyeyi artırıyor. Fiyat fazla ama, daha çok araştırın bence.

2 gün önce motoru aldığım yer yani yükseliş hondadan(izmir) yaptırdım sigortamı. 30 yaş altıyım axa sigorta %15 hasarsızlık indirimiyle 187 tl ye yaptı. Önceki sigortam ak sigortadan sorgulama yaptıklarında 1400 tl fiyat çıktı :sunny: Diğer arkadaşların dediği gibi bir çok sigorta firmasıyla anlaşması olan bir yere gidip fiyat alın. Motoru aldığınız yerde yardımcı olabilir.

200 TL civarına bulabilirsiniz. Ergo ve hdi ile çalışan acentelere sorun bence :)

şu sıralar dobloma fiyat araştırıyorum 650 diyen de var 295 de bakalım daha ucuz bulabilecekmiyim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar