Şimdi ben bugun poliçe kestirdim, düzeltebiliyormuyum? Olurda düşerse tabi.
Biri bişey desin ulaaa.
Biri bişey desin ulaaa.
Şimdi ben bugun poliçe kestirdim, düzeltebiliyormuyum? Olurda düşerse tabi.
1 yıldır sigortasız geziyorum anladılar sonunda demek![]()
onu bende yapmak istiyorumda 1 yıldır geziyorsan artık faizi ne kadardır hayal edemiyorum
fatih nickinden de anlaşılacağı üzere meth kullanıyor, genelde kafası yerinde olmaz pek takılmayın fatihe.
seçim var illaki önlem gelir.885 tl çıktı bugün eylül ayında 490tl vermiştim.%40 %30 yalandır da yinede bir umut diyip 10 gün motoru kapıda yatırıcam.885 tl vermem veremem + plaka ruhsat durumu var iyi para tutuyor.bu yüzdelerle sigortacıda pek ümitlenme dedi ama miktar çok çıktığı için beklersen zarar ediceğini sanmıyorum dedi.kaza yapsak artık nasıl bir miktar çıkar hayal edemiyorum.bugün bir adama 21 bin tl çıkmış ama 4 kazası varmış vurduğunu pert etmiş heralde nası bir oransaadam nabmış dersen mutlu mesut ödemiş parayı.
Fatura kesildikten sonra 1 ay süre var diye biliyorum
karadağ arkadaş ta söylemiş. ben de biraz önce sigortacımdan aldığım kesin bilgi yayalım
sigorta yapıldıktan 3 ay sonraya kadar iptal edilebiliyor. 3 ay geçince ya motoru satacaksınız ya da bekleyip yeni sigorta için iyi bir teklif almayı deneyeceksiniz.
baktınız arada 500 lira fark var. satın eşinize babanıza artık kimse 124 tl yanlış hatırlamıyorsam alım satım. 350 lira yine kardasınızalın paranızı geri, onun üzerine yaptırın. he ama yeni alacak kişinin üzerinde farklı fiyat verebilir.