Trafik Sigorta Poliçenizi hangi Sigorta Şirketinden Yaptırdınız ?

Motosikleti
D400
Kazam da yok ki.

Daha önce hiç aracım olmamıştı ancak her sigortada bu kadar artması sinirimi bozdu.

İndirim tutarı zam tutarını mı gecemiyor diyeceğim de herkesin düştü civardaki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de Quick Sigorta'dan yaptırdım.

Ray sigortadan. İlk motosikletim olması ile sanırım 500 TL bir ücret ödedim.

"Korona Virüs Salgınına İlişkin hayata geçirilen tedbirler kapsamında Zorunlu Trafik Sigortası poliçesinde Jazine Müsteşarlığı Sigorta Sirketlerinin ilave prim almaksızın;

*Sigorta Süresini 31.05.2020 tarihine kadar uzamasına,

*Sigortalının talebi halinde ilk taksidin Haziran ayında başlayacak şekilde en az 6 taksit yapılmasına,

*Riskli sigortalılar havuzu kapsamındaki poliçeleri de ilave prim almaksızın 1 ay süreyle vadelerinin uzatılmasına karar verilmiştir."

Sigortamın süresi 4 Mayıs’ta doluyor. Bu kararla ayın sonuna kadar uzamış mı oluyor?

Bu durum sadece ticari araçlar için geçerliymiş. Hususi araçlar kapsam dışı.

Arkadaşlar ben sigortacıyım haberınız olsun yardımcı olmaya calısırım . konuya gelıcek olursak zorunlu trafık sıgortasından bahsedıyosunuz herhalde , trafık sıgortasındakı prımler her sırkette aynıdır bu yuzden hangısı uygunsa ondan yaptırmak avantajlı kımı şırket motoruna benım şirketimden trf sıgortası yaparsan senede 2 defa cekıcı hızmeti verırım diyo tek avantajları o gıbı seyler.
zaten trafık sıgortası karsı tarafı karsıladıgı icin sizi ırgalayan bişi yok iyi olup olmaması ama kaskoya gelırsek iş tamamen tam tersi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar