Yok yav cidden diklendigim için yaka kamerası açıp telefona desibel ölçer yükleyip bana haddimi mi bildirecektin o polis olsaydın.iyiki o polis değilsin telefonunada desibel ölçer yüklemedin...bunu yapsaydın bende acar kamerayı onuda çekerdim sonrada sana sorardım o desibel ölçerin kalibrasyonu varmı diye.boş konuşmuş sacmalamissin resmen.kendine kendine burda boş konusmanin nirvanasini yapmışsın.32 den ceza yazamaz.Git öğren gel dostum. İnternetten Google'dan desibel ölçer indirecekmis![]()
..ceza iptali yapan hakimden de iyi biliyorsun kanunu.Kanunu bağlamaz dediğin şeyi kanun söylüyor zaten.boş beleş bedavaya Konusmussun.Kanunu baglamazmis.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
Sende sacmalamissin..polis ağzı alkol kokan birine sen içki icmissin diyerek cezayı kesiyor mu.once ölçüyor.ceza sınırı nedir 0.50 ve üstü promildir.olcmedigin sesin cezası var mı...evde beslenen köpekleri komşular şikayet ediyor.cok ses çıkarıyor diye.once geliniyor evin dışındaki gürültü seviyesi tespit ediliyor.sonra şikayetçi kişinin yatak odasına ses ölçer konuluyor.dikkat edin şikayetçi kişinin yatak odasına konuluyor...rahatsız edici ses bagirti havlama uluma neyse oradaki seviyeyi geçmezse hiçbir şey yapılamıyor.ne yapıyorlarmış ses ölçüyorlarmis..
Üç tekerli motorlu ve elektirikli araçlarda arkadaşım kask mevzuna ceza yazmak isteyen polise yazamazsın diye itiraz edince polis olurmu yeaaa deyip ceza yazarken mevzuatta bu araçlarda kask zorunlulugu olmadığına dair yazıyı göstermişler ceza yazılmamış.bunuda bilgi olarak burada soyleyim.polis bile bilgili değilken forumdaki arkadaşlar süper biliyor..HEKİM KİM DİR ? BAŞİNA GELDİGİNDE ÇÖZÜM BULANDİR.basina gelmezse iskembeden atan tutan çok olur forumdaki arkadaşlar gibi.
sen o gürültülü egzozla benim evimin önünden bir geç bak o zaman sana nasıl boş yapılırmış nasıl saçmalanırmış uygulamalı olarak nasıl göstereceğimi görürsün.
hiç kimse kusura bakmasın beni evimde bağırta bağırta geçen şerefsizin biri rahatsız ederse o egzozu ona sıcak sıcak motosikletiyle birlikte sokarım
o zaman ciyak ciyak bağırırsınız bu ülkede kanun nerede diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
84 desibel N2/N3 araç tipleri için geçerlidir diyor.
başka tipi bağlamaz
motosikletlere göre bir mevzuat olmadığı gibiegzoz muanesi de yoktur.
çevreyi rahatsız eden ses diye geçirilmiştir üzerinde durulmamıştır.
kanun yok diye milletin canını okumanın anlamı ne?
çok düşünceliyseniz kanun ile ilgi çalışma yapmayıp bize saran devlete anlatın derdinizi
bizimde yakındığımız konu o zaten
kanunda yoruma açık yer olmaz.Eğer olursa, gücü olan keyfine göre yargılar.:farao:
hocam aynı şeyi diyorum.
yani açık açık gürültü var ve insanlar rahatsız oluyor.
bu kadar basit.
bunun için ekstrem şeylere gerek yok.
ayrıca o mahkeme kararını veren hakimi de alıp oturtup iyice bir egzoz manyağı yapmalılar ki bir daha apaçinin biri egzoz cezası bozmaya geldiğinde has.... ordan desin.
bunların fakir olanı cg nin egzozunu matkapla delip gece yarıları ortalığı inletiyorlar. farkı para vermiş olması