Trafık polısı alkol olmamasına rağmen alkol var dıye kağıda yazdı

Motorum dükkanın önünde duruyordu plakam kuyruğun altında gözükmüyor bende arkadaslara bıra almaya çıktım gerı geldıgımde polısler motorun basında durup motoru ıncelıyolardı ellimde bıra sıselerıyle geldim polıs sende alkol varmı dıye sordu ben yok dedım. Ehlıyet numaramı bı kağıda yazdı yanına alkol yazdı denetleme bu dedı. Cıhaza üflemedi bana alkolden ceza yazabılırmı?
Motorum park halındeydı.

Alkolden dolayı sana ceza yazılmış olsadı, ehliyetine el koyması gerekirdi diye düşünüyorum. İlk yakalanma için 3 aydı sanırım. Ama çok kıllı bir durum olmuş.

Alkolden dolayı sana ceza yazılmış olsadı, ehliyetine el koyması gerekirdi diye düşünüyorum. İlk yakalanma için 3 aydı sanırım. Ama çok kıllı bir durum olmuş.

Aynen hocam ehlıyetım elımde uyarı gribi bıseymı bu ? Bıda alkollü yakalandığımda ozamanmı el koyacaklar?

not almış işte. aklında tutacak. bir daha denk gelirse hemen alkol olayı aklına gelecek. ceza yemiş olsaydın eğer 6 aylığına ehliyetine el konacaktı. üstelik cihaza üfletmeden yazamaz. her hangi bir işlem yapmamış.

Yahu kaldırımda yürüyen adama alkol cezası mı kesilirmiş. Motosiklet sürmedikten sonra Alkol komasına girseniz n'olur ki? Polisler ilginçmiş. Alkol varmı diyince "Sana ne" deseydin yerinde olur muş?

Motorum dükkanın önünde duruyordu plakam kuyruğun altında gözükmüyor bende arkadaslara bıra almaya çıktım gerı geldıgımde polısler motorun basında durup motoru ıncelıyolardı ellimde bıra sıselerıyle geldim polıs sende alkol varmı dıye sordu ben yok dedım. Ehlıyet numaramı bı kağıda yazdı yanına alkol yazdı denetleme bu dedı. Cıhaza üflemedi bana alkolden ceza yazabılırmı?
Motorum park halındeydı.

Ben soyle soyleyeyim bu polisin sizin uzerinizde psikolojik baski yapmasindan ote birsey degildir iciniz rahat olsun hicbirsey olmaz

Motosikleti
Hero X Pulse 200
hayır not almış eğer seni motorun üzerinde görürse ceza yazacak muhtemelen :)

Polis kendini ileri görüşlü sanıyormuş. Baktı ki sen bira şişeleriyle bineceksin, eğer o gece Allah korusun kaza maza felan olsaydı, "bunlar alkollüydü zaten" diyecekti.

Sadece gözünü korkutmuş ya da evde karısına canı sıkılmış eğlenmiş biraz seninle yoksa öyle basit değil o iş ;)

Size bir örnek vereyim geçtiğimiz yaz eniştemi alkollu yakalıyorlar kumkapı çıkışı 1.ekip ehliyetine el koymadan cezayı yazıyor ve salıyor (1.kez yakalanınca 6 ay) sonra 1 km sonra 2.ekip çeviriyor ve 2.kez yakalandı muamaelesi ile cezayı yapıştırıyor tam 2 yıl şimdi mahkemeye verdi normalde ilk çeviren arabayı bağlaması lazım ben hiç üzülmedim şahsen yakınım da olsa alkollü araca binen adama üzülmem Artık polislerde prim uygulması var otomatikmen de en yüksek cezalardan bir tanesi alkollu yakalanmak ve 2. kez yakalanmak adamlar hemen stratejiyi çizmiş

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ceza tutanağı yoksa korkmanıza gerek yok...

polislerin not alma durumlarını sık sık görüyorum, nedir o iş, bilen var mı?

ceza ile felan alakası yok... sadece üstlerine ben bu aracı kontrol ettim amaçlı alınan notlar...
beni de ankarada aynı gün içinde 2 defa çevirmişlerdi...
2. de sıkışık trafikte polisin yanından geçerken...
"motorcuu evraklar tamam mı la" dedi...
"yav abi 2 saat önce gene çevirdiler...patron bekliyor bırak gideyim" dedim...
"yav gel bi kayıt alayım da öyle git" dedi...
verdim evrakları yazdı çizdi... sonra gittim...

gene bir başka çevirmede de
otobüs durağına arkadaşımı bırakmıştım... tam gitmeye hazırlanırken yaya olarak polis geldi...
ver bakalım evrakları sana bi ceza yazayım dedi...
al abi dedim canın sağolsun ... evraklar tamamya içim rahat, tınımda değil...:p
aldı ehliyeti ruhsatı, ehliyet nosunu ve plakayı bir yerlere anons etti...
sonra afferim afferim vergiyi de ödemişin hiç cezanda yok dedi...
gene bi deftere yazdı çizdi...
tokalaştık ayrıldık...

Motosikleti
Hero X Pulse 200
benide çevirdiler ama egzostan :queen: evrakları kontrol etti kağıda plakamı yazdı yanına bişeyler daha yazdı egzosla ilgili muhtemelen sonra ceza yazmadı devam ettim

bencede amirlerine şu kadar motor kontrol ettim gibi not alıyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Plaka gizli.Bir de elinde bira şişeleriyle yakalanmışsın.Seni kesin potansiyel kapkaççı olarak fişlemişlerdir.Bi vukuuat olursa ifadeye karakola alabilirler.Plakayı neden saklarsınız anlamıyorum.Piyasada o kadar kapkaççı , kızları taciz edip kaçan serseri varken , siz de plaka saklıyarak kendinizi onlarla aynı sınıfa sokuyosunuz.

GBT kontrolü telefonla tc numaranı söylüyor merkezden kontrol ediyorlar aranıyormusun diye.Jandarmada yapıyor aynısını ordan biliyorum yol kontrol uygulaması.Fişleme falan yok günlük sorgulama kotası var.amirine diyecek şu kadar adam sorguladım temiz çıktı hepsi diye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar