- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar pazar gunü kavacikdan Mecidiyeköy istikametinde motorla seyrederken bı peugeot partner marka araba FSM nin üstünde bı zikzak çizerek milleti kaza yaptıracak sekilde gidiyor görmeniz lazım bende sag şeritte normal bir hızla seyrediyorum ama gözüm arabada.. Zikzak çizerken araç birden önümde bitiverdi zor yavasladm sıkıştım bariyerlere verdim kornayi yavaşladılar içeriden el kol hareketleri felan bı baktım iki genc arkadasa iki sarisin bayan kız arkadaşları olsa gerek hava atmak için sanırım bu sekilde cocuklukda bulunuyorlar neyse ben trafikde geçip devam ettim yaa sabır diyerek Levent ayrımından ayrıldım bilen bilir uzun bı yokuş çıkarsın orada Levent'e giriş için orada bı baktım bu araba yine yanasti yanıma sıkıştırıyor beni cami acmış birseyler söylüyorlar artistler erkekler ya siz kasindiniz dedim çektim saga onlar devam etti Levent'e doğru girdiler trafiğe aradım polisi şikayette bulundum anlattım olduğu gibi olayı yeride tarif ettim sonra devam ettim trafikte yavaş yavaş ilerliyorum bı yandanda bunları kesiyorum aradan 5 dk gecti geçmedi yanımdan trafikde iki yunus bı gecti voovvv dat datt siyah pejo cek kenara
) alın dedim size artistlik insan hayatını ucuz sanan pislik insanlar cezalarını pasa pasa yediler bende devam ettim ve tüm trafoların araçlar adına böyle birsey yaptıgım icinde duyarlı vatandaş hissettim kendimi ..