Trafik kazası

Tek şeritli çift yön üzerinde park halinde bir araç vardı yağmur yağıyordu 40 gibi bir hızda gidiyordum karşıdan araç gelince fren yaptım lastik kayınca park halinde ki araç ile araya girmeye çalıştım olmadı araca hafif sürttüm. Sorum şu tek şeritli çift yönlü yol üzerinde park yapmak yasak değil mi o araba orada olmasaydı karşıdan gelen araç daha geniş dönerdi benim şeridime girmezdi ben mi yanlış biliyorum bu durumda kaza tutanağında kusurlu taraf kim?

"Tek şeritli çift yönlü" nasıl oluyor?

Tek şerit yol tek yöndür.

Anlatamadım kusura bakmayın ama yol girişinde ki arayol iki yönlü trafiğe açık yol karşıdan gelen solda biz sağ şeritte her zamanki gibi yol ağzında sol da park ediliydi

Anlatamadım kusura bakmayın ama yol girişinde ki arayol iki yönlü trafiğe açık yol karşıdan gelen solda biz sağ şeritte her zamanki gibi yol ağzında sol da park ediliydi

doğru mu anladım?
karşı geliş şeridinde caddeye bağlantı ağzına sola araç park etmiş vaziyette, sen kendi şeridinde gidiyorsun, senin şeritte araç yok. geleni görünce fren yaptın, kaydı, park etmiş arac ile karşıdan gelen aracın arasına girdin istemeden, karşıdan gelen senin şeridine geçti, sen de sürttün araca.

eğer böyleyse, oraya park eden ile karşıdan gelip senin şeride taşan kabahatli.

doğru mu anladım?
karşı geliş şeridinde caddeye bağlantı ağzına sola araç park etmiş vaziyette, sen kendi şeridinde gidiyorsun, senin şeritte araç yok. geleni görünce fren yaptın, kaydı, park etmiş arac ile karşıdan gelen aracın arasına girdin istemeden, karşıdan gelen senin şeridine geçti, sen de sürttün araca.

eğer böyleyse, oraya park eden ile karşıdan gelip senin şeride taşan kabahatli.

Evet o şekilde ancak karşıdan gelen araç bana çarpmadığı için çarpan taraf araya girip ben olduğum için trafik polisi karşıdan gelen aracı gönderdi tutanağı ben ve park halinde ki araç tuttuk bir masrafı da yok plastik parçanın tırnağı kırıldı ve pasta cila ile geçecek bir sürtme vardı karşıdan gelen şahıs tamirci ve aracını ücretsiz tamir etmeyi sundu kabul etmedi bugün de beni arayıp 14 15 bin masraf olduğunu parçanın orjinali ile değişeceğini söyledi ve benden istedi bende vermedim kaza tutanağını sigortaya vermesini söyledim. Plastik parçayı yerine taktı 6 tırnaktan biriydi kırılan polis gelince geri söktü

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

Fotoğraf ekleyebiliyor muyum göstereyim

foto eklersin.

sana kusur oranı verilmezse bi maddi yükümlülük getirmez. o esna polise söylemedin mi şeridimi işgal ettiğinden duramayıp mecburen diğer şeride geçtiğini?

bu arada elden para falan verme sakın. parçanın değişim ya da tamir işlemine senin sigorta şirketinin eksperi karar verir, karşı taraf değil.

foto eklersin.

sana kusur oranı verilmezse bi maddi yükümlülük getirmez. o esna polise söylemedin mi şeridimi işgal ettiğinden duramayıp mecburen diğer şeride geçtiğini?

bu arada elden para falan verme sakın. parçanın değişim ya da tamir işlemine senin sigorta şirketinin eksperi karar verir, karşı taraf değil.

Kendisine para vermeyeceğimi söyledim tutanağı sigortaya verebilir sıkıntı yok

Motosikleti
D400
şöyle birşey sanırım değil mi? normalde gidiş geliş rahatca gecilebilecek iken park edenler yüzünden 1 şeridi 2 yönde kullanmaya calısıyor.

Hatalı park sebebiyle belki yırtabilirsin.

eskisehirin-ara-sokaklarinda-bilincsiz-suruculer-tarafindan.jpg

Park halindeki araç, hatalı parktan ceza yer. Kusur olarak en büyüğü sende olur. Velevki motor değilde araba ile park halindekileri pert ettin. Hepsini sana keepetirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar