Trafik kazası geçirdim

Sabah işe giderken yolun ortasında bir araba durmuştu, bende duran aracı solladım içinde kimse varmı diye kafamı çevirdim önüme döndüğüm gibi farklı bir araca arkadan vurdum. Dolmuşta yolun ortasında aniden durup yolcu alımı yapıyordu önümdeki araba ani fren yapınca bende duramadım frene bastım ama yetersiz kaldı hızım 30-40 civarı falandı araç şöförü indiği gibi üzerime gelmeye başladı vay efendim ben çok hızlıymışım falan bilmem ne insanlar araya girmese muhtemelen dayak yiyecektim kaza anında zaten kendimi motordan attım sağ dizimi koruma demirine vurdum biraz dizim ağrıyor birde motorun arka sol grenajında çizik sürtünme var motoru yerden kaldırdığım zaman motordan bilmediğim bir sıvı akmıştı ama fazla değildi elimle o sıvıyı kokladım ama yağ değildi benzinde değildi kokusu yoktu çamurlu su tarzında birşeydi muhtemelen saydam bir sıvıydı ben yerden alınca tozlu şekilde geldi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçmiş olsun.
Aman haa şehir içi falan demeden her zaman tam ekipman giyinip sürün.

Geçmiş olsun.
Allah daha beterinden korusun bazen ufak kazalar büyükleri önlememizi sağlıyor.
Daha dikkatli oluyoruz.
İyi tarafından düşünmek lazım.
Teşekkür ederim, Hayır yapmayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim sağolun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun.
Aman haa şehir içi falan demeden her zaman tam ekipman giyinip sürün.
Ekipman yoktu maleseff ama bende çok birşey yok sadece arka grenajda sürtünme var. Kendime değilde motora üzüldüm gözüm gibi de bakıyordum canımı sıktı bu olay

Motosikleti
Ns200 15"
Geçmiş olsun Allah beterinden sakındırsın, mal için üzülmeye gerek yok cana bir şey olmasın. Yeri geldiğinde canımızı feda edeceğimiz insanlar bile bir yanlışta silip atabiliyor, bu hayatta can sıkmaya değecek bir şey yok.

Geçmiş olsun Allah beterinden sakındırsın, mal için üzülmeye gerek yok cana bir şey olmasın. Yeri geldiğinde canımızı feda edeceğimiz insanlar bile bir yanlışta silip atabiliyor, bu hayatta can sıkmaya değecek bir şey yok.
O kadar haklı bir yorum ki... Diyecek söz bulamadım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Geçmiş olsun. Nazarlık ve kulağa küpe olsun.

Geçmiş olsun. Türkiyede motorsiklet sürmeyi öğrenen ve iyi süren insanların dünyanın her yerinde rahatlıkla motorsiklet sürebileceğine inanıyorum. Özellikle İstanbul trafiğinde kendini korumak bir hayli dikkat ve algı gerektiriyor.

Çok geçmiş olsun. Takip mesafesi motosiklette hayati derecede önemli, dikkatli olmak lazım. Diziniz için mutlaka bir doktora görünün, ne olur ne olmaz.

o sıvı muhtemelen soğutma sıvısıdır; motor sarsılınca tahliye borusundan fışkırmıştır bi miktar.

demek ki neymiş? atar bakışı yapmıyoruz.

geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar